A Twitch egy régóta vágyott újítással kedveskedik a League of Legends rajongóinak

A Twitch egy régóta vágyott újítással kedveskedik a League of Legends rajongóinak

A legnagyobb streamer portál végre belátta, hogy a rajongóknak jár az eredményjelző a League of Legends meccseken.

Minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy a League of Legends a Twitch legkeresettebb játékai közé tartozik. Éppen ezért nem ért minket meglepetésként az sem, hogy a Riot Games és a legnagyobb streamer portál egy közös akció keretein belül egy egész héten át tartó eseményt hozott létre. Ebben a pár napban pedig minden a League of Legends körül forog.

Az együttműködés keretein belül nemcsak a Twitch Rivals kerül megrendezésre, amelynek már nevében is szerepel, hogy a legnagyobb League of Legends streamerek mérik össze tudásukat, de egy hosszú ideje várt bővítmény is bemutatásra kerül. Viszont senkinek sem kell aggódnia: az utóbbi újdonság nem csupán ebben az egy hétben lesz elérhető, bemutatását követően permanensen a streamereket segítő kiegészítők táborát fogja erősíteni.

A League of Legends Live Tracker névre hallgató programot minden a játékkal játszó streamer letöltheti és telepítheti saját csatornájára. Az alkalmazás lényegében egy folyamatosan megtekinthető eredményjelzőt hoz létre, amelyen a rajongók a legfontosabb információkat tudhatják meg az adott meccsel kapcsolatban. A meccsek során megannyiszor frissülő táblázat azonban nem fogja zavarni a nézőket, ugyanis nagyjából úgy fog kinézni és működni, mintha maga a streamer nyomná meg a tab billentyűt játéka során, hogy a statisztikákat megleshesse. A rendszer a meccset követően pedig eltárolja az adatokat és később is meg lehet nézni majd őket, így ha esetleg valaki lecsúszna az adott összecsapás végéről könnyebben utána nézhet a történéseknek.

Te milyen gyakran nézel League of Legends streameket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen gyakran szoktál League of Legends streameket nézni?

  • 8 %
  • 40 %
  • 48 %
  • 4 %