Összes chroma és részletes videók a legújabb Blackfrost és Hextech kinézetekről

Összes chroma és részletes videók a legújabb Blackfrost és Hextech kinézetekről

A négy új kinézetből három kap majd extra chromákat.

A PBE tesztszerveren már elérhetőek az új Blackfrost skinek, sőt a Hextech Sejuanit is kipróbálhatják a játékosok. Ezek a kinézetek várhatóan a 10.5-ös frissítésben érkeznek majd meg a hivatalos kliensbe, amire egészen március 4-ig várni kell. A Blackfrost Rek'sai, Alistar és Renektonra összesen 20 chroma vár, ami kellően változatos irányokba tereli el az egyébként is fantasztikusan mutató karaktereket.

Blackfrost Alistar

A jelenlen népszerűtlen támogatóra már ráfért a vizuális frissítés, mivel a Conqueror kinézet nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 2019. április 30-án kapta az utolsó skint a hős, közel egy évet kellett arra várnia a következőre. A Blackfrost Alistart 1350 RP-ért lehet majd megvásárolni.

Blackfrost Renekton 

Elképesztően jól néz ki a fagyos elemekkel megfűszerezett krokodil. Hiába nem tartozik a legjobb topos pickek közé, biztosan sokan vásárolják majd meg a Blackfrost Renektont, így készülni kell arra, hogy újra feltűnhet a felső ösvényen a karakter. 1350 RP-ért bárki behúzhatja majd az új skint.

Blackfrost Rek'sai

Néhány profi jungler még mindig előszeretettel választja az alagutakban csúszkáló karaktert. Rendelkezik elég sebzéssel, könnyű vele farmolni és a gankelés sem egy atomfizika vele. Ennek ellenére a casual rétegben nem tud megragadni, de a Blackfrost skinjére nem lehet panasz. 1350 RP-ért vesztegetik ezt a kinézetet is.

Hextech Sejuani

A Hextech család újabb taggal bővül. 10 Gemstone-ért az egyik legdrágább kinézetnek számít majd az új Sejuani skin, de az effektek és hangok elvarázsolhatják a tankosabb dzsungeles karakterek rajongóit. 

Az összes chromáért és a splash artokért kattintsatok az alábbi képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te szoktál chromákat vásárolni?

  • 18 %
  • 18 %
  • 45 %
  • 18 %