Hirdetés

Minden tudnivaló a K&H MNEB LoL osztályozó kupa döntőjéről

Hatalmas izgalmakra és parázs csatákra készülhettek, mivel a 16 bejutott csapatból csak 6-an kvalifikálják magukat az alapszakaszba.

Hirdetés

Utolsó állomásához érkezett a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság LoL osztályozó kupasorozata. A végső zárt fordulóban még egyszer egymásnak feszülnek az osztályozó kupák legjobb csapatai, hogy megmérkőzzenek egymással a kiadó helyekért. A hatalmas tét alatt remélhetőleg nem roppannak meg a játékosok és végig képesek lesznek tartani azt a magas színvonalat, amit megszokhattatok tőlük. A február 22-23-án 14:00-tól megrendezésre kerülő kupadöntő legjobb meccseit élő közvetítésen követhetitek, sőt ha az Esport1.hu weboldalán követitek a hivatalos streamet, akkor értékes E1 pontokkal is gazdagodhattok!  

Ágrajz

Az első körök párosítását a fenti képen megtekinthetitek, a részletekért keressétek fel az ESL oldalát.

Lebonyolítás

A 16 csapatnak minden esélye megvan a továbbjutásra, ugyanis vigaszágas rendszerben engedik őket egymásnak a szervezők. Ez azt jelenti, hogy alsó és felső ági mérkőzéseken dönthetik el, melyikőjük az erősebb. Az a csapat búcsúzik végleg, amelyik a második vereségét is begyűjti. Összesen hat csapat örülhet majd az osztályozó kupa döntőjének végén, mivel a Team Plague és a Wonder Stag Esports (ex-WiLD) megtartotta a helyét az előző szezon alapján. A nyolcaddöntők mindegyike Bo1 formátumban zajlik majd, azaz 1 mérkőzés után vége is a párharcnak. A felső ág minden további mérkőzésén és az alsó ág harmadik fordulójától kezdődően Bo3-as körök következnek, vagyis 2 győzelem szükséges a továbblépéshez. 

Közvetítés

Összesen öt mérkőzést követhettek az E1TV hivatalos Twitch LoL csatornáján, az esport2tvn. Ha szeretnétek E1 pontokat is gyűjteni a stream során, akkor az Esport1.hu oldalán nézzétek a párharcokat, mivel a bezsákolt E1 pontokból rengeteg érdekes és értékes újdonságot (legyen szó aláírt egérpadról, kuponkedvezményről vagy egyedi skinekről) söpörhettek be az Esport1 Piacon.

Első közvetített mérkőzés: WiLD Multigaming vs Playeventz (Bo1)

A további meccsek a nyolcaddöntő eredményei alapján kerülnek majd képernyőre. A kommentátorállásban DamilosK és Loemifar foglal majd helyet, az ő prezentálásukban élvezhetitek az összecsapásokat.

A játékosok közvetíthetik a saját mérkőzéseiket a megfelelő banner használata mellett, ha azok a hivatalos K&H MNEB LoL csatornára nem kerülnek be.

Kikre érdemes figyelni?

Jó esélye van a továbbjutásra a Grim Ravens csapatának, akik magabiztosan húzták be az osztályozó kupa első fordulóját. NoizR edzői munkája a Team Plague csapatát már bajnoki címig vezette, most új játékosokkal bizonyíthat ismét a szakember. Nem szabad elfeledkezni a Lion Attitudes-ről sem, akik ötösében Malacko és BENZZ is szerepel. Mindkét játékos ott volt a K&H MNEB Warmup Kupáján, előbbi a Team Plague-gel bajnok lett az előző szezonban. A WiLD Multigaming teljesen kicserélődött, de az új srácok már alig várják, hogy megmutassák a magyar mezőnynek ismét ott akarnak lenni a legjobbak között. A One Piece eSports, az iPon Team Horizon Reapers és az Afterglow Esports Egyesület a K&H MNEB első szezonjában már megmutatta, hogy igenis Magyarország elitcsapatai közé tartoznak, de a játékoscserék miatt nem tudták megtartani a spotjukat. Az osztályozó kupa döntőjéből vezethet számukra az út az alapszakaszba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te nézni fogod a meccseket?

 • 64 %
 • 24 %
 • 12 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • kockaolaf 1 hónapja
  Még jó hogy megnézem
  0 0 Válasz
 • Rolikaa16 1 hónapja
  Simán
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?