Hirdetés

Esport 1 Közösség - Miért és hány E1 pontot lehet szerezni?

Az Esport1 Közösség még többet tud, lássuk miért jár az E1 pont!

Hirdetés

Az Esport1 Közösség nemrég megújult és nagyon sok újdonság került az oldalra. A közösség tagjai már szavazhatnak, részt vehetnek nyereményjátékokon, a Piacon új Skineket húzhatnak be és ehhez persze felhasználhatják az E1 pontjaikat. Nagyon sok kérdést kapunk tőletek azzal kapcsolatban, hogy mi hány pontot ér, hogy mivel lehet még több pontot szerezni. Ebben a cikkben az oldal minden olyan aktivitását felsoroljuk, amiért jár az E1 pont és azt is megmutatjuk, hogy mi mennyit is ér. Vágjunk is bele!

Miért jár E1 pont?

Ebben az esetben meg kell különböztetnünk olyan lehetőségeket amikért csak egyszer, akkor viszont extra mennyiségben, illetve olyanokat, amikért folyamatosan jár majd a pont.

Egyszeri E1 pontszerzési lehetőségek

 • A regisztrálás után az első belépés: 100 pont
 • Feliratkozás a Esport1 hírlevélre: 100 pont
 • Twitch fiók és az Esport1 Profil összekötése: 10 pont
 • Feliratkozás 1 Esport1 Twitch csatornára: 10 pont
 • Feliratkozás 1 játékrovatra: 10 pont

A fenti lehetőségeket egyszer tudjátok megcsinálni, azonban az utolsó kettőnél nem feltétlenül jelent csak 10 pontot az egész. Mivel több játékban is van közvetítésünk, ezért több Twitch csatornán is mennek az adásaink. Ha feliratkozol egy csatornára, akkor már a tiéd is a 10 pont, de abban az esetben, ha másikra is dobsz egy követést, akkor azért ismét jár a jutalom. Ugyanez igaz a rovatokra is, a 10 pont darabonként jár, nem összesen. Ebben a pillanatban 23 rovatunk van és az tuti, hogy ezzel még nem ért véget a történet. Ahogy jönnek az újabb játékok, új rovatok jelennek majd meg, amikért szintén jár majd a pont. 

Folyamatos E1 pontszerzési lehetőségek

 • 1 cikk elolvasása: 1 pont
 • 1 cikkhez/termékhez való hozzászólás: 1 pont
 • 1 szavazáson való részvétel: 3 pont
 • 1 perc stream nézés az Esport1 csatornákon: 1 pont
 • 1 cikknél/terméknél 1 emote használata: 1 pont

A fenti lehetőségek mindig a rendelkezésetekre állnak. De tőletek sokszor kapunk ezzel kapcsolatban kérdéseket, amit most itt megválaszolunk. A cikkek olvasása közt időnek kell eltelnie, az nem működik, hogy megnyitjátok a nap összes cikkét és már megy is a 20-30 pont. A pontot a cikk megnyitásakor automatikusan megkapjátok, de két cikk olvasása között 1 percnek kell eltelnie. A helyzet ugyanez, a szavazásnál és persze a hozzászólásoknál is, két megjegyzés vagy két véleménynyilvánítás között el kell telnie 1 percnek. A másik sokszor elhangzó megjegyzés, hogy a "stream nézés esetében mikor jár a pont?". Az E1 pontokat akkor kapjátok meg, ha az Esport1 felületén nézitek a Twitch adást. Ha látjátok az oldalon, hogy valamelyik csatornánk élőben van, erről láthattok egy képet is lejjebb, akkor azon keresztül megtaláljátok azt az oldalt, ami számolja nektek a pontokat. 

Küldetések és egyedi lehetőségek

 • Napi küldetés elvégzése: 15 pont
 • Heti küldetés elvégzése: 100 pont

A fenti lehetőségeken kívül a napi, a heti és persze az egyedi küldetéseken szerezhettek pontokat. Első kettő esetében konstans pontokat kaphattok, de az utóbbi már más, a nevéből eredően itt lehet, hogy sok pont üti a markotokat, de az is előfordul majd, hogy a küldetés már egyből egy nyereményt jelent majd. 

Ne feledjétek, rátok is vár az Esport1 Közösség!


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • nagyonjo33 1 hónapja
  Én csak azt nem értem hogy a hozzászólás az miért csak 1 pont? Egy témával/hírrel kapcsolatban megfogalmazni és leírni a véleményt az miért egyenértékű azzal mint egy emotera klikkelni és miért ér kevesebbet mint rábökni egy szavazásra? Ha jol gondolom az a cél az E1 pontokkal hogy az embereket motiválja arra hogy esportal kapcsolatos interakciókkal közösséget alakítsanak ki. A közösség építés egyik legjobb módszere az egymással való kommunikáció. Ha az a cél hogy az emberek beszélgessenek egymással az esportal kapcsolatban (akár itt az esport1.hu-n akár más platformon) akkor talán jobban kéne motiválni őket arra hogy hozzászoljanak egymáshoz vagy a cikkekhez. És akkor lehet én sem mindig egyedüli kommentelő lennék
  0 0 Válasz
  • Tomcsikk 1 hónapja nagyonjo33
   Eddig nem tapasztaltam, hogy valaki pl.: minden elolvasott posztjához csak egy pontot vagy egy hangulatjelet írt volna, hogy megkapja az 1db E1 pontot. Ezzel arra akarok utalni, hogy mivel jórészt értelmes hozzászólások vannak, ezért szerintem is érdemes lenne több pontot adni a commentekért.
   0 0 Válasz
   • Pepe51 1 hónapja Tomcsikk
    Sok ilyen van pedig. Mikor direkt kétszer írnak le valamit. Vagy ténylege sokan tesznek csak pontot, Én nem csinálok ilyet, próbálok értelmesen hozzászólni mindenhez, De hidd el sok ilyen van :D Kockák vagyunk kimaxoljuk ezt is nem csak a gameket.
    0 0 Válasz
 • Zombie24 1 hónapja
  Érdekes. Szerintem jó ez így.
  0 0 Válasz
 • Kiraly12 1 hónapja
  Szerintem ez egy kedves dolog.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?