Szép csendben, a tegnapi szerverhibák után visszatért a Your Shop

Szép csendben, a tegnapi szerverhibák után visszatért a Your Shop

Ismét megnyílt a Your Shop, lehet megint akciósan skineket venni.

Tegnap este az NA és az EUW szervereken is arról számoltak be a játékosok, hogy kidobálja őket a kliens és sokak nem tudtak játékot indítani. A hibát a Riot nagyon gyorsan orvosolta, ha pedig már ott voltak, akkor gyorsan megnyitották az Your Shop kapuit is. December után, most ismét lehet válogatni a felajánlott skinek között, hiszen az ajánlat április 13-ig tart. 

Mit is találhatsz a boltodban?

Erről a kérdésről már nagyon sok fórumbejegyzés született, a közösség vitatkozott egy sort és végül a fejlesztők is megszólaltak ezzel kapcsolatban. A legfontosabb, hogy olyan karakterekre jönnek a leárazott skinek, amikkel játszunk, elég sokat. A rendszer megnézi, hogy miket pörgettünk és azokra ajánl fel skineket. Az ajánlatokat az elmúlt 6 hónap szokásai alapján rakja össze nekünk a játék és nem muszáj, hogy olyan champion legyen, akire még nincs különleges kinézetetek. Sőt, egy-kettő tuti, hogy olyan lesz, akinek már vásároltatok valamilyen vizuális fejlesztést, hiszen a rendszer azt mondja, hogy biztos azért vetted, mert szeretsz azzal játszani, ha pedig így van, akkor lehet veszel még egyet.

A leárazások egyébként változóak, de maximum 70%-kos lehet az árcsökkenés, ennél ne is nagyon keressetek jobb árakat. Ne keressetek friss kinézeteket sem, hiszen az elmúlt 90 nap skinjei nem eshetnek be a boltotokba. Ezen kívül a Legendary skinek, Ultimate Skinek, limitált skinek, exkluzív skinek (mint a hextech), olyan skinek, amik amúgy is le vannak árazva, illetve amiket egyébként nem lehet RP-ért megvenni, mint a Victorious, Prestige, stb. sem kerülhetnek be, legalábbis a Riot elmondása alapján. A kiírás alapján, ha egy hős, akire megkapjuk az exkluzív kedvezményt, nincs meg, akkor a skin vásárlásakor magát a championt is megkapjuk és arra is érvényes a leértékelés. Ez persze sokszor nem fordulhat elő, hiszen max az ingyenes rotáció hősei közül vehetünk ki karaktereket, ha nincs meg és ahhoz nagyon sokszor kéne valamit csapatni, hogy ott figyeljen a boltotokban, persze nem elképzelhetetlen az egész.

Hibák-bugok

A játékosok sokat panaszkodtak egyébként, hogy visszakapták azokat az ajánlatokat, amiket a decemberi akció alkalmával. Ennek egy része jogos reklamáció volt, főleg az NA szerverről érkezett is pár visszajelzés, miszerint amint helyreállt a kliens, a Your Shop is frissült. Ha hinni lehet a híreknek, akkor ez a hiba már nem áll fenn, tehát abban az esetben, ha a decemberi kínálat néz rád, akkor most az a legvalószínűbb, hogy nem voltál szerencsés, ami persze nem zárja ki teljesen, hogy valami homokszem került a gépezetbe.


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Elégedett vagy a skinekkel, amiket a saját boltodban találtál?

  • 0 %
  • 59 %
  • 28 %
  • 13 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.