5 éve bugos Kalista, a Riotot mégsem zavarja

5 éve bugos Kalista, a Riotot mégsem zavarja

A Riot Games malmai lassan őrölnek.

2014. november 20-án fedezték fel a játékosok, hogy valami nem stimmel Kalistával. Az ADC megjelenése utáni első hétben már fel is került a legnagyobb videomegosztó portálra egy demonstráció arról, hogy milyen problémákkal küzdenek az idézők. November 28-án a hivatalos League of Legends fórumon is megjelent egy poszt, ami ugyanerről a bugról számol be. Azóta eltelt több mint 5 év és a hiba még mindig jelen van a League of Legendsben.

A különleges mechanikával rendelkező lövész alaptámadásai eltérnek a megszokottól, ezért is lehet az, hogy pont itt lépett fel az "attack move" anomália. A Shift + kattintással úgy lehet mozgatni a karaktereket, hogy azok alaptámadásokat süssenek el, miközben a kurzor irányába indulnak el. Alapjáraton ezzel nincs is probléma, de a fenti videó bemutatja, hogy Kalistánál ez másképp működik. Mivel a dash (csúszás/ugrás) következtében a hős kikerül az alaptámadás távolságából, ezért logikusan arra kéne ebből következtetni, hogy a következő Shift + kattintással odairányítható a hős, ahova azt a játékos szeretné. A LoL erre a helyzetre úgy reagál, hogy visszacsúszik Kalista és megpróbál újra támadni, mivel a dash közben még benne volt a range-ben a hős és csak utána került ki ebből az auto attack távolságból.

A bug még mindig a játék része, de a javítással továbbra sem siet a Riot. Remélhetőleg ennek az ügynek is egyszer pont kerül a végére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Kalistával?

  • 26 %
  • 31 %
  • 15 %
  • 28 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.