Kiélezett küzdelemnek lehettünk szemtanúi a Nyíregyházi FIFA20 bajnokság során

Kiélezett küzdelemnek lehettünk szemtanúi a Nyíregyházi FIFA20 bajnokság során

A HUNESZ FIFA Masters bajnoksága Nyíregyházára látogatott, és a Tier 3-mas verseny összeségében nagy sikerrel zárult.

A HUNESZ FIFA Masters egy több versenyből álló e-sport bajnokság, amelynek minden egyes rendezvényén az értékes nyeremények mellett Masters Pontokat is kaphatnak az indulók. Ezek alapján megszületik egy ranglista, a szezon végén az összesítés után kiderül, hogy ki lesz konzolonként a legjobb 16 játékos. Ők bejutnak az egy millió forint összdíjazású nagydöntőbe, ahol eldönthetik ki lesz az ország abszolút bajnoka.

Nyíregyházán a Continental Aréna adott helyszínt a versenynek, ahol a Tier 3-mas versenyen 32 játékos mérte össze tudását PlayStation 4-en, Kick-off játékmódban, egyenes kieséssel. A nagy csatározások során kialakult a végső sorrend, és mind kiderült, mindenki rendkívül élvezte az összecsapásokat:

  1. helyezett: Hajdú Viktor
  2. helyezett: Barna Szilveszter
  3. helyezett: Dankó Ádám Béla

A FIFA mellett a helyszínre látogatók kipróbálhatták magukat még az NBA, a Gran Turismo és a VR világában is, továbbá a mérkőzéseket a Nemzeti Sport munkatársa, Palánki István kommentálta élőben a helyszínről.

Az első három helyezett a 75, 50 és 25 Masters Point mellett értékes tárgynyereményekkel tért haza. A negyedik helytől egészen a 16-ig további Masters Pontokat osztottak ki.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!