Így néz majd ki a márciusban érkező Spawn a Mortal Kombat 11-ben!

Így néz majd ki a márciusban érkező Spawn a Mortal Kombat 11-ben!

Az "Ivadék" kitalálója, Todd McFarlane maga osztott meg egy videót és képeket a legújabb figuráról, és rögtön hozzácsapta az MK11 nevet is.

Alighanem így néz majd ki a március 17-én érkező Spawn a Mortal Kombat 11-ben, mint azt a lentebbi képen látni lehet. Az American International Toy Fair bemutatón fedte fel Todd McFarlane a legújabb szerzeményét, ami már a Mortal Kombat 11-be való érkezését szellőzteti meg. A körülbelül 18 centiméter magas akciófigura 22 ponton mozgatható, ezáltal számtalan király pózba beállíthatjuk a harcost. Harcosnak hívom, mert ő lesz az MK11 első Kombat Pack-jénak az utolsó, vagyis hatodik szereplője Shang Tsung, Nightwolf, Terminator, Sinder és Joker után.

A bábut látva rögtön megtudhatunk egy nagyon fontos információt, hiszen a kezében ott van egy bitang nagy kard, amivel apríthatjuk majd virtuális ellenfeleinket. Az egyik fotón Scorpion feje is feltűnik, és ez akár még az egyik Fatality-jére is utalás lehet, de ez majd márciusban derül ki. A rajongók egyébként már nagyon régóta szerették volna megtapasztalni milyen lehet Albert Francis sötét oldalával bunyózni egyet az MK világában, ezért nem volt meglepő, hogy az egyik vendég karakter esetében végül Spawn-ra esett a választásuk a fejlesztőknek.

A március 8-án tartandó Final Combat keretein belül mutatják majd meg a játékban mozgás közben az Ivadékot, a Kombat Pack tulajok pedig március 17-én tölthetik le és próbálhatják ki. A figurát az Amazonon március 13-ától kezdődően lehet megvásárolni 19.99 dolláros áron.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!