Elmagyarázta a Riot, hogy miért van autofill rankeden és miért erőltetik a Zed dzsungelt

Elmagyarázta a Riot, hogy miért van autofill rankeden és miért erőltetik a Zed dzsungelt

Különös kérdéseket tettek fel a Riotnak, amit megválaszoltak a fejlesztők.

Ha mindig is érdekelt téged, hogy miért van autofill opció rangsorolt mérkőzéseken, továbbá égtél a vágytól, hogy megtudd, miért akar mindenképp Zedből junglert csinálni a Riot, akkor ne keresd tovább a válaszokat. A Riot vezető fejlesztői röviden összefoglalták, hogy mit is gondolnak ezekről a témákról.

Autofill rankeden?

Minden mérkőzés előtt megpróbál a rendszer 10 olyan játékost összesorsolni 5 fős csapatokba, akiknek a tudása nagyjából megegyezik a különböző szerepekben, amiket előnyben részesítenek. Sajnálatos módon erre nem mindig van lehetőség, mivel egyes posztok kevésbé népszerűek, itt kerül képbe az autofill. Ennek köszönhető, hogy időben elindulnak a mérkőzések és nem kell órákat várni a következőre. Arra is van eset, hogy kilenc játékost megtalál a rendszer, de a 10. nem akar előkerülni. Ebben az esetben kibővítik a keresési spektrumot, hogy előkerüljön a hiányzó láncszem. 

Nem teljesen elégedett a Riot a mostani autofill rendszerrel, ezért szeretnének javítani rajta a közeljövőben. Azon dolgoznak, hogy mindkét csapatban azonos számú autofillelt játékos szerepeljen, így sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetnek az összecsapások. Ha sikerül tartani az ütemtervet, akkor néhány hónapon belül élesedhetnek a változások a hivatalos szervereken is. A végső cél az lehet a fejlesztők számára, hogy az autofillelt játékosok ugyanazokat a szerepeket töltsék be a csapatokban, ami még egy pluszt jelenthet az élvezhetőbb meccsek irányába.

Miért akar a Riot Zedből junglert csinálni?

Elégedetlen az egyes pozíciók népszerűségével a fejlesztőcsapat, ezért törekednek arra, hogy még több hősből választhassanak a játékosok. Olyan hősöket próbáltak beemelni a 10.4-es frissítés során a jungle poolba, amikkel alacsonyabb ELO-ban előszeretettel játszanak az idézők. Az új hősök kiválasztásánál és a jungle buffoknál természetesen figyelnek arra, hogy az ösvényes teljesítményükre ne legyenek hatással ezek az erősítések.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a Zed jungle-t?

  • 6 %
  • 2 %
  • 32 %
  • 60 %

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Horytnica 4 éve
    Na ezért tart a játék ott ahol... ;)
    0 0 Válasz
  • Browniezzz 4 éve
    Az autofill változtatás nem rossz ötlet amúgy... de ha hirtelen rájön a ritobácsi, hogy nincs elég jungeles, akkor szerintem egyáltalán nem az a megoldás, hogy olyan mideket próbál betenni, akiknek a kitjük szart se érne jgben... sztem egy khazix mindig jobb lesz mint egy zed... hasonló a két champ, csak kha 10szer jobb jgben 1millió ok moatt..
    0 0 Válasz
  • cstomi468 4 éve
    Az autofill rendszer újítása nem rossz de miért aksr a mélyen tisztelt riotgames egy olyan hős ből bárhol otlehetek janit csinálni aki meglátja az enemy adc t és az már el is tűnt az egyik talán legnagyobb öröm az volt, hogy a rengeteg khazix rengar és kayn nem minernnapos mivel nem az van hogy orba szájba tolja azt az ösvényt amin 1 éppen gyengébb játékos játszik és utána one-shot nem is kell sok hozzá azeknél a karakteteknél akkor miért tesszük még jobban elviselhetetlenebbé / nyomasztóbbá tenni a játékot loweloban? hogy a srácoknak már el is menjen a kedve rögtön amikor jön le botra a rengar ultival és azon gondolkozz menyit afk olsz majd h meglegyen az arany mert mi ad isten ha ajelzők 1 része megvan az az adc nem fog megmenekülni.
    0 0 Válasz
    • cstomi468 4 éve cstomi468
      és ezt a zed úgy csinálja. hogy ki is fog jönni
      0 0 Válasz
      • Horytnica 4 éve cstomi468
        Mondasz valamit. Én az 5 perces afk surr dolgot betenném elesre ha az 5-ből 2 ember ogent nyom akkor feladjuk a meccset 5. percben. Ugyan is én 4 lassan 5 éve mikor elkezdtem a lol-t nem colt benne ekkora dmg jó, akkor is megvoltak a "megselátod de már megölt" karakterek. De most meg már az a helyzet hogy ha van valaki akinek van 3 gyolkossága meg +20 farmja konkrétan ledarál instant akárkit mindegy hogy tank vagy papír megy a levesbe. Jó múltkor volt egy jo meccse Asheval. 3v1-be elvertem az enemy adc-supp-jg-t. Meg két adc van. Van amelyik semmit nem sebez meg van amelyiknek a közelébe nem bírsz menni 4000 hp-val meg 600 armortal a másik kedvencem meg.mikor a full tank sion-al több a sebzésem.mint a fed adc-nek... azért vannak ám bajok itt rendesen. A másik kedvenceim a "mindegy mit csinálok a meccs végére úgy is one tap mindenki" Diana, Yas, Veigar, Nasus és a többi. Ekko a 3. Stack után 1000+dmg :D A játékban eltűnt a piszkálódás, vagy burst vagy kuss a neved. Régen tárgyakkal lehetett counterelni a countered most meg? Mindegy mit veszel aki úgy áll úgy is burst-ol. Ez a játék egy nagy rakás tetris lett aki előbb lenyomja azt a négy gombot az nyert. Jaj a másik kedvencem a late game Jihn. 1000 dmg a sima lövedék az utolsó meg 2000 felett. És egy ugyan olyan fed Nocturne-al nem lehet lenyomni mer az e-d mire kijön halott vagy. Kha egy auto meg q és 3/4 hp kuka. A tankok meg egy autó lefogás meg még 2 autó meg q azt halott.... ez a baj a játékkal.
        0 0 Válasz
  • Horytnica 4 éve
    Jaj a kedvencem az autofill a rankeden tehát én azért rankedezek hoyg feljebb jussak ha csak játszani akarok ott a draft. Végül is ez a paraszt versenyen had ne keledjen már random helyeken játszanom ahol tétért játszok. Nem azért pickelem rankeden azt a két szar posztot hogy elrakjon egy harmadikba. Azért megyek és választom azt a kettőt mert ott vagyok jobb és mivel ott vagyok jobb azért fogok oda menni és ott versenyezni. Vagy menjenek és rakjá be lcs-re is az autofillt azt akkor én is úgy fogok versenyezni, addig meg nem kérek belőle és játszon a riot a hitvány játékjával.
    0 0 Válasz
  • Z4DaR 4 éve
    A Zed Jungle, mit ne mondjak, nem a legjobb... egy Master Yi sima counter számára...
    0 0 Válasz
  • Deathwing 4 éve
    Képregényben jó zed jg-ben xD,de a játékban nincs olyan mechanikája, amivel jó lenne oda , még 1 sarit se tudna egyedül leszedni . Ha nem kap kisebb reworköt, akkor 0 -ért .
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!