Hirdetés

LEC és LCS 5. hét: szenved a Liquid, óriási verseny Európában az első helyért

Broxah egyelőre még mindig nem találja a helyét új csapatában.

Hirdetés

Ennél jobb LEC alapszakaszról nem is álmodhattak volna a rajongók, négy csapat is ott van holtversenyben a tabella élén. Eközben az Egyesült Államokban tovább tart a C9 menetelése, de a figyelem megoszlik köztük és a Team Liquid között, akik tavaly bajnokok voltak, most az utolsó előtti helyen tanyáznak. 

LEC 2020 tavaszi szezon - 5. hét

Papírforma eredmények születtek az első nap, a több győzelemmel rendelkező csapatos sorra döntötték be az ellenséges Nexusokat. Az igazi izgalmakat a második napra tartogatták a klubok, ugyanis első alkalommal találta magát a siker kapujában a Vitality, ha már ott voltak éltek is vele. A G2 Esports és a MAD Lions összecsapásán nem volt kérdés, hogy melyik csapat szeretné jobban a "3 pontot", Perkz és Humanoid párharcát simán nyerte Vizicsacsi volt csapattársa, eközben Taric kritikus ultikkal tartotta többször is életben társait. A Misfits sem volt boldog a szombati nap után, mivel megszakadt dicsőséges sorozatuk. 7 sorozatban megszerzett győzelem után túl nagy falatnak bizonyult a Larssen vezette Rogue, így alakulhatott ki a négyes holtverseny az élmezőnyben.

A Mifsits, a G2, a Fnatic és az Origen is 7-3-mal várhatja a folytatást, de a MAD Lions és a Rogue szurkolóinak sem kell aggódniuk, mivel kedvenceik mindössze egy meccsel maradnak el a legjobbaktól.

LCS 2020 tavaszi szezon - 5. hét

A C9 tökéletes splitje tovább tart, Zvenék még mindig nem találtak méltó ellenfélre. A FlyQuest megérezte a vérszagot és zsinórban 4 meccset húztak be, ennek köszönhetően felkapaszkodtak a tabella második helyére. 

Eközben az alsóbb régiókban öldöklő csata zajlik a playoffot jelentő helyekért. A Dignitastól lefelé mindenkinek van esélye arra, hogy odaérjen a rájátszásba, talán csak a CLG-ben nincs meg az erő és az akarat, hiába ugrott be Pobelter a középső ösvényre. A Team Liquid ezúttal az Evil Geniuses ellen maradt alul, hiába próbálkozik mindennel Broxah, valahogy nem áll össze a csapat játéka.

A C9-ra egyelőre egyetlen csapat sem talált ellenszert, simán behúzhatják a tökéletes alapszakaszt, hasonlóan a Fnatic 2015-ös nyári szezonjához. A TL-nek mindent bele kell adni a hátralévő meccseken, mert kezd egyre forróbb lenni a lábuk alatt a talaj.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Melyik az erősebb LoL csapat?

  • 29 %
  • 8 %
  • 4 %
  • 58 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Komojtalan 1 hónapja
    Kár hogy nincs magyarul, elég jónak tűnik a LEC. Mostanában elmaradnak a diadalmas nézőszámok, vajon miért? Ja, hogy hétvégén is csak 80-90k nézőt láttam a LEC csatornán. meg 10k -t a RIOT -on? 1 év alatt szépen visszaesett a 2 évvel ezelőtti számok alá, hiába a mínusz 5 nyelv.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?