Ingyenes tartalom: pontos megjelenési dátumot kapott a Libertadores-kupa frissítés!

Ingyenes tartalom: pontos megjelenési dátumot kapott a Libertadores-kupa frissítés!

A legrangosabb dél-amerikai kupasorozat ingyenes letölthető tartalom formájában érkezik a FIFA20-hoz március 3-án.

A Konamival 2019-ben véget ért szerződését követően a Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség egyezségre jutott az EA Sports-szal. Az együttműködés értelmében a FIFA20-ban megjelennek végre a korrekt dél-amerikai csapatok, valamint a legrangosabb  kupasorozatok.

Ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a karrier módban is elérhető lesz a a Copa Libertadores és a Copa Sudamericana. Ez a két verseny szorosan kapcsolódik egymáshoz, gondoljunk csak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga lebonyolításához, azzal a kivétellel, hogy itt akár már az elejétől egy csapat részt vehet mindkettő kiírásban, viszont csak minimális átjárás van a két sorozat között ugyanis a Sudamericana győztese automatikusan elindulhat a Libertadores csoportkörébe a következő évben. Továbbá a két torna győztese megmérkőzhet egymással a CONMEBOL Recopa kupáért egy oda-visszavágós párharc keretein belül.

A Libertadores-kupa kap egy saját 32 csapatos tournament módot is, ahol a játékosok olyan csapatokkal lehetnek ugye, mint a C.A. Independiente (7 Copa Libertadores cím), Boca Juniors (6), és River Plate (4) vagy a Peñarol, Flamengo, illetve Palmeiras. Az EA azt is megosztotta, hogy jó adag FUT itemre is számíthatunk a Libertadores-kupa update kapcsán. A két új stadion, az autentikus játékélmény és a számtalan Ultimate Team újdonság március 3-án érkezik és folyamatosan frissül majd a jövőben. PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is letöltheti bárki, akinek megvan a FIFA20.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod majd a Libertadores-kupát?

  • 33 %
  • 67 %