A világ egyik legjobbja elmondta miért gáz az idei FIFA!

A világ egyik legjobbja elmondta miért gáz az idei FIFA!

Nem a FIFA20 lett a legszerethetőbb alkotás, mostanra viszont a profik is hangoztatják a véleményüket, miszerint élvezhetetlen a játék.

A Fnatic e-sportolója, Donovan "Tekkz" Hunt elképesztően fiatalon jutott a legmagasabb szintre a FIFA világában. Még nagykorú sem volt, mikor az első nemzetközi tornáját megnyerte és azóta szárnyal, és szinte minden versenynek a legnagyobb esélyesei között tartják számon. A legutóbbi esemény után viszont már nem bírta magában tartani a véleményét, és elmondta, hogy mennyire hálátlan és rossz élményt ad a FIFA20.

Azért fura az ő szájából ezt hallani, mert már az új részben is van tornagyőzelme, és igazából minden esztendőben képes top szinten teljesíteni, ergo azt gondolnánk teljesen rendben van számára az aktuális verzió. Gyorsan alkalmazkodik az újításokhoz és képes ráérezni miként kell a lehető legjobban játszani az aktuális FIFA-ban. Párizsban a FUT Champions Cup IV alkalmával egészen az Xbox One döntőig verekedte magát, miután a csoportból 3 győzelemmel és 2 vereséggel jutott tovább. Az útja egy cseppet rögös volt azért, Kaylan-t mondjuk könnyedén ejtette ki 6:3-mal, majd Resende-n csak 2:1-el sikerül túl jutnia, aztán Felipet intézte el 4:0-al. A döntőben Msdossary ellen viszont az első meccsen vereséget szenvedett 1:0-ára, majd 2:1-es győzelemmel vágott vissza, és egészen a büntetőkig húzták. A párbajban 3:2-vel maradt alul a fiatal brit.

Már a negyeddöntők után megjegyezte, hogy senki sem élvezi a FIFA20-at, és főleg a véletlenszerű szituációkra volt kiakadva a meccsek közben. A hosszú passzokat egyenesen "brokennek" (túl erős) nevezte. A mérkőzést követően aztán élő adásban is kemény választ adott a riporternek.

"Mindegyik meccs a FIFA20-ban 50/50, egyiket megnyered aztán máskor kikapsz. Ebben az évben a játék nem jutalmaz meg a jó játékodért, bárki nyerhet, még azok is akik nem elég jók."

Szerinte a legjobbak a „Overload Ball Side” taktikai utasításokat alkalmazzák, hogy gyakorlatilag lehetetlenné tegyék a támadó gondolkodású játékosok számára a meccseket. Az biztos, hogy idén sem sikerült maradandót alkotnia az EA Sportsnak, és ha már a legjobbak is egyre inkább észreveszik a játék árnyoldalait, akkor valóban nagyobb lehet a baj. A FIFA20 aligha változik meg drasztikusan a következő hónapokban, de reménykedjünk benne, hogy a 21-re a profikkal együtt dolgozva egy mindenki számára sokkal kielégítőbb szimulátort sikerül megalkotniuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted igaza van?

  • 67 %
  • 33 %