14-es szintű, 1/10 Ornn vs 17-es szintű, 12/5 Irelia: az eredmény önmagáért beszél

14-es szintű, 1/10 Ornn vs 17-es szintű, 12/5 Irelia: az eredmény önmagáért beszél

14 másodperc tökéletesen összefoglalja, hogy miért háborognak a játékosok.

A Riot Games malmai lassan őrölnek, ha olyan hősök gyengítéséről vagy erősítéséről van szó, amik alig-alig tűnnek fel a ranked és profi mérkőzéseken. Ennek fényében érthetetlen, hogy az Ornn gyengítéssel miért vártak ennyit. A 10.5-ös frissítésben érkeznek majd a hősre a nerfek, addig azonban tűrni kell a közel tarthatatlan állapotokat. Ha a tiltási és választási fázison átcsúszik a kovács, akkor azonnal előnybe kerülhet az a csapat, amelyiknek sikerült pickelnie a LoL egyik legtankosabb karakterét.

Az alábbi videóban Dum Surfer, a brazil szerver egyik Platinum 1 idézője megmutatta, hogy miért tartják brokennek a legtöbben Ornnt. Három szint hátrányban, 1/10-es gyilkosság-halál mutatóval a háta mögött belement egy 1v1 harcba az elfeedelt Irelia ellen.

Ornn 1/10, three levels behind just solo kills the irelia 12/5 from r/leagueoflegends

Dum Surfer mentségére váljék, hogy elég jól használta a képességeit a hősnek, akivel rengeteget gyakorolt az elmúlt napokban. Ireliát és Ornnt is segítették a szövetséges minionok, így egyik fél sem szerzett ebben a tekintetben nagyobb előnyt, mint ellenfele. Hiába a farmelőny, a killek és a több tárgy, Thornmail nélkül is könnyedén nyert a kovács. A meccset végül Irelia csapata nyerte, de Dum Surfer megmutatta, hogy akár 0-12-6-ban is végezhet Ornnal, ennek ellenére hasznos tagja tud lenni a saját ötösének. A passzívból fejlesztett tárgyak, a brutális tankosság és a Call of the Forge God (R) elég ahhoz, hogy akár egy gyengébben teljesítő idéző is elkezdjen kúszni felfelé a ranglistán. 

Erősen ajánlott jelenleg minden körülmény között topra elvinni Ornnt, mivel a 10.5-ös frissítésig nincs nála jobb tank a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik toposnak kéne mindenképp nerf?

  • 27 %
  • 12 %
  • 51 %
  • 4 %
  • 7 %