Megújult a weboldal, és most már beválthatóak az E1 pontok!

Szavazhatsz, valamint megérkezett a várva várt piac, ahol elköltheted az E1 pontjaidat, és ha használod az oldalt, részese lehetsz az Esport1 közösségnek.

2020 az e-sportok világában, valamint az Esport1.hu weboldalának életében is változásokat, újításokat hozott. Először is fent középen a honlapon a menüsorban megjelent egy piros gomb piac felirattal. Itt az oldalon a megszerzett E1 pontjaidat tudod beváltani értékes ajándékokra. Az aktuális pontjaidat egyébként a képernyő jobb felső sarkában a profilneved alatt láthatod. Pontokat kapsz egy cikk elolvasásért, kommentelésért, de még a szavazásért (ez 5 pont) is!

Íme egy rövid felsorolás, hogy mi minden vár begyűjtésre:

  • Különféle - akár ikonikus - tárgyak (V4FSF-en a HellRaisers és Virtus.pro csapattagok által aláírt egérpadok)
  • Konzolvilág kupon - egy felhasználó bármennyit beszerezhetsz belőle
  • Értékes hardver nyeremények

  • Oldal skinek (több játékból is: FIFA, R6S, Fortnite, LoL, CSGO) - megjelenik a profilod, illetve a kommentjeid háttereként

Fontos kiemelni, hogy ez még csak az első adag skin, a későbbiekben többféle verzió várható még. Illetve érdemes azt is szem előtt tartani, hogy az első kollekció a kifutását követően a jövőben nem lesz elérhető. A kupon egy 10 százalékos akciót jelent, tehát ha pontot áldozol rá, akkor utána bármelyik Konzolvilág üzletben és a Konzolvilág online webáruházában is beválthatod, aminek segítségével olcsóbban megkapod a kiválasztott terméket. Vásárlásonként egy kupon használható fel (több játékot is kosárba rakhatsz, így a végösszeg csökkent 10 százalékkal), előrendelésekre és a szállítási költség csökkentésére azonban nem alkalmazható.

A legjava még hátravan, ugyanis mostantól kezdve napi, illetve heti küldetésekkel is találkozhatsz az oldalon. A küldetéseket a főoldalon keresd és vedd fel őket, mivel ezek teljesítése után nem kevés E1 pontot zsákolhatsz be. Egy külön fülön jelenik majd meg az éppen az aktív küldetéssor, aminek a nyomon követését egyszerűen megteheted a profilodban, így pontosan láthatod majd, hol is tartasz a feladatok elvégzésében. Nem csak pontokkal gazdagodsz ezáltal, de egy aktuális nyereményjátékban is részt vehetsz a későbbiekben.

Csatlakozz az Esport1 Közösséghez, nézz szét a megújult weboldalunkon és gyűjtsd a pontokat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!