Doublelift nélkül beindult a Liquid, 0-2-zött a TSM

Doublelift nélkül beindult a Liquid, 0-2-zött a TSM

Könnyed győzelem helyett hatalmas pofont kapott a Team SoloMid.

Broxah egyre jobban kezd összeszokni új csapattársaival, de így sem volt könnyű dolga a Team Liquidnek, ugyanis Doublelift nélkül kellett két nagyon fontos mérkőzést megnyerniük a hétvége során. Eközben a rájátszást érő helyekért továbbra is ádáz küzdelem folyik 7 csapat között, miközben a Pobelterrel megerősített CLG elkezdte a felzárkózást a split hajrájában.

Doublelift out

Az Észak-Amerikai topliga egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb játékosa egészségügyi okokból kihagyni kényszerült a Liquid legutóbbi két meccsét. Nem koronavírus miatt, de elment a lövész hangja, ezért Tactical ugrott be az LCS legendájának helyére. A csereember és a koreai taktika végül bevált, a TL felkapaszkodott holtversenyben a harmadik helyre. Hármas win streakben van már a tavalyi bajnok, ha tudják tartani ezt a formát, akkor simán odaérhetnek a playoffba.

Ez nem Bjergsenék hétvégéje volt

A 10.4-es patch felkavarta az állóvizet, aminek eddigi vesztese egyértelműen a TSM. A Liquid ellen óriási stompba szaladtak bele, mindössze egyetlen gyilkosságot sikerült szerezniük 30 perc alatt. A Maokai mid és a Kayle top elég váratlan pick volt, de ez a döntés ezúttal vereséget ért. A CLG ellen sima győzelem helyett újabb pofont kaptak Broken Blade-ék és sikerült Pobelterből hőst csinálniuk. A veterán profi vezetésével 37 perc alatt darálta be ellenfelét a CLG, Broken Blade ezt a Mordekaiser statot nem teszi majd ki az ablakba.

Az élmezőny nem változott, a C9 továbbra is veretlen, a FlyQuest két meccsel előzi meg a népes üldözőbolyt. A CLG győzelme megmutatta, hogy őket sem szabad leírni, de mostantól nem hibázhat az LCS legrégebben alapított profi klubja.

A következő hétvégén TSM vs C9 és TSM vs FlyQuest lesz terítéken, mindkettő meccset kötelező élőben követniük az LCS rajongóinak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted odaérhet a rájátszásba a CLG?

  • 11 %
  • 28 %
  • 61 %