Nem használhatják az európai profik az egyik junglert, Doublelift mélypontra került

Nem használhatják az európai profik az egyik junglert, Doublelift mélypontra került

A LEC-ben és az LCS-ben is pörögnek az események az újabb mérkőzésekkel teli hétvége előtt.

Nem először fordul elő, hogy bizonyos hősöket nem enged használni a Riot Games a legnagyobb ligákban. Ezúttal Vi került ebbe a fiókba, ugyanis nem lehet használni a piltoveri végrehajtót a következő hétvége LEC mérkőzésein.

Egyelőre még zajlanak a vizsgálatok azzal kapcsolatban, hogy Vi milyen veszélyeket hordoz magában. Ameddig ezekre nem derül fény és nem javítják ki a hibákat, addig kompetitív meccseken nem lehet majd használni a champet.

A tengerentúlon a Team Liquid tematizálja az LCS-szel kapcsolatos híreket. A 2019-es bajnokcsapat zsinórban három győzelmet szerzett, kétszer úgy diadalmaskodtak, hogy a legnagyobb sztárjuk, Doublelift, a kispadon foglalt helyet. Tactical bebizonyította, hogy a legnagyobbak között is megállja a helyét, ezért a csapat vezetősége nem sieti el Doublelift visszaépítését a kezdőötösbe. További intő jel lehet a legenda számára, hogy Tactical helyére már hoztak is egy új játékost az Academy szervezethez. A 100T egykori lövésze, Rikara csatlakozott a TLA-hoz.

Doublelift elmondta, hogy a motiválatlansága olyan mélyre taszította, hogy nem tudott se a saját, se a vezetőség elvárásainak megfelelni. A váratlan betegség azonban kifejezetten jót tett neki lelkileg, mivel innentől mindent megpróbál Yiliang Peng, hogy visszaszerezze a belé fektetett bizalmat. Tudja jól, hogy a rajongók közül is többen elfordultak tőle, de pont ezért van meg benne a tűz, ami segíthet abban neki, hogy javuljon a teljesítménye.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted láthatjuk még DL-t a tavaszi szezonban a TL ADC szerepében?

  • 61 %
  • 10 %
  • 29 %
  • 0 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.