Elképesztően látványos lesz a Marvel első nyílt világú mobiljátéka

Elképesztően látványos lesz a Marvel első nyílt világú mobiljátéka

Látványos felvezetést kapott a Bosszúállók főszereplésével készült akció-RPG.

A PAX EAST vasárnapi programjában helyet kapott a titokzatos "Marvel Mystery Panel" névre keresztelt esemény. Ezen a bemutatón lerántották a leplet a MARVEL Future Fight folytatásáról, ami a MARVEL Future Revolution címet kapta. A nyílt világú, akció-RPG mobiljáték középpontjába egy egész világot fenyegető veszély került, ami arra kényszeríti a Marvel legnagyobb szuperhőseit, a Bosszúállókat, hogy együttesen vegyék fel a harcot az ellenség hordáival szemben. Az apokalipszis elkerülése nem lesz egyszerű feladat, az emberiség négy legendás alak feltűnésében bízhat.

Az első trailerek rövid betekintést engedtek abba, hogy a Netmarble fejlesztőcsapat hogyan is képzelte el a Bosszúállók akcióban gazdag összecsapásait. A történetért Marc Sumerak felel, aki képregényes körökben már letette a névjegyét. Ezúttal a fő hangsúly a multiverzum elméletre került, ugyanis az együttállásnak köszönhetően párhuzamos világok találkoznak a "Primary Earthön", ami a játék helyszíne lesz. A gonoszokat csak az "Omega Flight" névre keresztelt szupercsapat mentheti meg, aminek maga a játékos lesz az "ügynöke".

Captain America, Doctor Strange, Spider-man és Captain Marvel fantasztikusan mutatnak a képernyőn, a karaktermodelleket semmilyen panasz nem érheti. A mikrotranzakciós rendszer sem maradhat ki a mobiljátékból, alternatív jelmezekbe öltöztetheted kedvenceidet.

Nemcsak az arctalan ellenségekkel vehetitek fel a harcot, hanem ikonikus gonoszok is megjelennek majd a Future Revolutionben. Green Goblin, Red Skull, Baron Mordo és M.O.D.O.K is egyetlen célt tűzött ki maga elé, hogy elpusztítsa az általatok irányított hősöket.

A Marvel Games kreatív igazgatója, Bill Rosemann az alábbiakat árulta el az új Bosszúállós játékról.

"Ez a game azoknak a rajongóknak készült, akik mindig arról álmodoztak, hogy milyen lenne felfedezni a Marvel univerzumát egy hatalmas, nyílt világú környezetben. A MARVEL Future Revolution megteremti a lehetőséget a játékosok számára, hogy a legkülönlegesebb helyszíneken, sosem látott kombókat mutassanak be. Izgatottan vártuk, hogy öt év elteltével újra együtt dolgozhassunk a Netmarble csapatával és közösen folytathassuk a sikeres MARVEL Future Fightot. Biztosak vagyunk benne, hogy a MARVEL Future Revolution számtalan órányi szórakozást nyújt majd a játékosoknak, akik egyedül, vagy barátaikkal együtt szeretnék megvédeni a világunkat."

Pontos megjelenési dátumot sem a Netmarble, sem a Marvel egyelőre nem árult el, de a videók alapján már a célegyenesben van a mobiljáték fejlesztése. Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, akkor mindenképp keresd fel a hivatalos weboldalt, ahol naprakész híreket kaphatsz a MARVEL Future Revolutionnal kapcsolatban.

Az alábbi galériában a játék helyszíneit nézheted fedezheted fel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc szuperhősöd az alábbi négyesből?

  • 13 %
  • 33 %
  • 17 %
  • 38 %