Janna toppal büntetett a G2, megtört a Cloud9

Janna toppal büntetett a G2, megtört a Cloud9

Góliát is legyőzhető, nem maradt veretlen csapat az LCS-ben.

Célegyenesre fordultak a csapatok az LCS-ben és a LEC-ben, ami érződött is az elmúlt hétvége mérkőzésein. Amíg Európában mindenki a G2 vs Fnatic visszavágóját várta, a tengerentúlon egymásnak feszült a TSM és a Cloud9. Nagyszerű játékokra, fordulatos meccsekre és drámai befejezésre számíthattatok, ha leültetek a képernyők elé. Ha valamilyen okból kifolyólag nem volt erre lehetőségetek, akkor sem kell aggódni, mivel az összefoglalóból megtudhatjátok a legérdekesebb részleteket.

LCS 2020 Spring - 7. hét

A pénteki párharcok mindegyikéből a "vendégek" jöttek ki győztesen, a legnagyobb skalpot a G2 Esports gyűjthette be, ugyanis a két 9-3-as csatájából Capsék jöttek ki jobban. Az események szombatra pörögtek fel igazán, amikor a nagyszerű formában játszó Fnatic revansot akart venni ősi riválisán.

Sokkal jobban kezdte a mérkőzést a Fnatic és nagyon úgy tűnt, hogy összeállnak a csillagok Európa egyetlen világbajnokának. Ahogy haladt előre a timer, úgy kezdett el működni a dupla supportos taktika és a leglehetetlenebb szituációkból is kihúzta társait a Wunder - Mikyx duó. Ezreal szépen scale-elt Yuumival a hátán, Janna elképesztő mennyiséget healelt, Jankos és Perkz képes volt megbontani a sorokat. Ez az ötös ismét bebizonyította, hogy jelentősebb hátrányból is képesek felállni. Ezzel ellépett a mezőnytől a tavalyi MSI győztese, de még négy meccs vár mindenkire.

LEC 2020 Spring - 7. hét

Eközben az Egyesült Államokban rögtön csattanóval indult az első meccsnap. Bjergsen behozta azt a Zileant, akivel 75 %-ban diadalmaskodni szokott, Kobbe és Biofrost a klasszikus Xayah + Rakan duó mellett döntött. A három hős mellé érkezett még Jarvan és Sett, tökéletes összeállítást pakolt össze az edzői stáb, ami a csapatharcokból garantáltan jobban jöhet ki. Ez a húzás nyerőnek bizonyult, hiába 12-0-val várta a meccset a C9, közük nem volt a történésekhez. Elővette a TSM a felmosószettet és feltörölte Zvenékkel a padlót. Hatalmas és látványos győzelem volt ez, ami sokat érhet még a playoffért folytatott harcban.

A második napra lenyugodtak a kedélyek, de a TSM továbbra is magas fordulatszámon pörgött. A C9 után begyűjtötték a második helyezett FlyQuest skalpját is, a CLG miután két vállra fektette a Liquidet, elvérzett az EG ellen. Kicsit kaotikus az LCS, de a C9 első helyét nem veszélyezteti semmi. Ma bebizonyíthatják, hogy egyszerű botlás volt a szombati vereség.

A folytatásban mindent bele kell adnia a TL-nek, ha regnáló bajnokként szeretnének részt venni a rájátszás küzdelmeiben. A C9-on kívül senki sem érezheti biztonságban magát, érdemes lesz követni az eseményeket az utolsó hétvégéken is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a Janna topot?

  • 14 %
  • 5 %
  • 14 %
  • 67 %