Égnek ki a rajongók, egyre többen mennek át másik játékba a FIFA20 minősége miatt!

Égnek ki a rajongók, egyre többen mennek át másik játékba a FIFA20 minősége miatt!

A profik közül már többen is kifejtették véleményüket, Kurtöt nemrég bannolták a játékkal szembeni kemény vádjai miatt, mostanra pedig több nagy név is elhagyni készül a futballszimulátornak már csak jóindulattal nevezhető alkotást.

A romló színvonal, a lényegtelen frissítések és az EA nemtörődömsége odáig vezetett, hogy a játékosok egyre nagyobb rétege dönt a FIFA20 törlése mellett. A RunTheFUTMarket Youtube csatornát vezető Nick - akinek 300 ezres feliratkozótábora van - leginkább az Ultimate Team tartalmaival lett népszerű. Az egyik mostani adásában viszont elkeserítő nyilatkozatot tett:

"Úgy érzem, hogy rajtam kívül is sokan már elérték azt a töréspontot, amikor cselekednek is, hogy jobb legyen. Nem tudom mit csinál az EA, és azt sem, hogy mivel akar rávenni a full time FIFA-zásra. Napi 5-6 órát töltök azzal, amit imádok, és ha ezt erre a játékra fordítanám baromira nem lennék boldog."

Egyedüli okként a Team of the Season érkezését jelölte meg, ami újra rávehetné a FIFA20 nyúzására. Most viszont más játék után nézett, de nem a rivális PES-ben látta az erőt, inkább nekivágott a Farming Simulator 2019-nek. Nem tudni ez meddig köti majd le, de egyelőre biztosan nem a FIFA-val akarja elütni az idejét.

Külön érdekessége az elmúlt félévnek, hogy még tüntetést is szerveztek Romániában a helyi EA kirendeltsége előtt. Az akkortájt utcára vonult embereket RPRHUNT vezette, aki szintén nagyot csalódott a játékban.

"Bárcsak csatlakozhatnék hozzájuk (Az EA-hez - a szerk.), mert nagyon frusztráló, hogy belülről senki nem elégedetlenkedik a játékkal. Egyedül a közösség teszi ezt szóvá nekik."

Egyre másra jelentik be rajtuk kívül is a játékosok - legyen szó ismertebb vagy ismeretlen személyekről -, hogy képtelenek tovább játszani a FIFA20-szal. Ez egyelőre nem tudni hány főt takar pontosan, és kitudja jelent-e bármit a világszinten is hihetetlen játékosbázissal rendelkező cím esetében. Emellett nem tudni azt sem, hogy az EA reagál-e ezekre, de nagyon fura a hozzáállásuk az elmúlt hónapok eseményeire.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol még a játékkal?

  • 14 %
  • 86 %