Hiba miatt éjfélkor landolt csak a játékban az új TOTW!

Hiba miatt éjfélkor landolt csak a játékban az új TOTW!

Az általában szerdán négykor közzétett hét csapatát most csak jó néhány órával később sikerült megjelentetnie az EA-nek.

Mindenesetre miután elismerték a kínos esetet a kiadónál, éjfélre sikerült a rejtelmes problémát kiküszöbölniük és kiadták a 26. Team of the Weeket.

A kezdőben az Arsenal hálóőre kapott helyet, Leno ugyanis a West Ham ellen megnyert 1:0-ás győzelem alkalmával 6 kapura tartó lövést is semlegesített. Jobb szélen Wan-Bissaka a Manchester United színeiben brillírozott. Bár a City elleni mérkőzésen az egész csapat jól teljesített, a 2:0-ára megnyert rangadón az angol kiemelkedett az előre játékban. A védelembe rajta kívül még az Utrechtből és a Real Betisből választottak, méghozzá Klaibertet - ez már a második In-Form lapja idén - és Sidneit. Középpályán leginkább olyan játékosokra bökött az EA, akik gólt és gólpasszt szereztek a hétvégén. Ramsey az Inter, Mané pedig a Bournemouth ellen tette mindezt. Utóbbit ebben a szezonban elhalmozzák különleges lapokkal, hiszen megtalálható a játékban az UCL RTTF, POTM, TOTY, és korábbi TOTW kártyája is. Folytatva a sort, a kisebbik Hazard a Dortmunban csillogtatta meg tudását, elől pedig Havertz volt a befutó gólja és gólpassza után, mellette Quagliarella duplázott a Sampdoriaban. A teljes keret viszont bővebb, az már más kérdés, hogy találtok-e számotokra megfelelő futballistát ezen a héten:

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!