Egy szivárogtató egy halom Activision játékról rántotta le a leplet!

Egy szivárogtató egy halom Activision játékról rántotta le a leplet!

Korábban többször is valóban érkező tartalomról számolt be TheGamingRevolution, így a mostaniak között is akad, amelyikre érdemes odafigyelni.

Az információ szivárogtatás egy jó ideje létező - fejlesztőknek pokol, rajongóknak áldás - dolog videójátékos körökben. Időnként kacsa az egész, viszont vannak megbízható személyek, akik nagyon pontosan közlik előre a várható tartalmakat. Nagyjából most is ez történt, miután a TheGamingRevolution néven futó emberke egy halom újdonságról számolt be a blogján. Egyébként ő volt az, aki megjósolta a Warzone, vagy a Black Ops 3-ban a zombikat felvonultató pályák érkezését, de a Modern Warfare új verziójáról is ő fecsegett először.

Most az idei és a 2021-es esztendőt vette górcső alá és bizony, ha igazakat állít, nem fogunk unatkozni Call of Duty terén. Elsőként egy PC-re és mobilokra kifejlesztett ingyenes címről duruzsolt, bár hozzátette még ebben az évben is kiadnak egy új részt a játékból. Ez elvileg a Modern Warfare 2 Remastered lesz.

Van ám azonban az Activisionnél más IP is. A Tony Hawk család egy új résszel egészül ki, ami a Proskater névre hallgat. Emellett a Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex remaster, illetve egy Crash Bandicoot PvP újdonság is tervben van náluk. A sorok között olvasva feltűnik egy különlegesség is, melynek ugyan nincs címe, de a leírása izgalomra adhat okot: „valami nagyszabású készül, amely átveheti a Destiny helyét”.

Belehúzott a kiadó és a fejlesztőcsapat is, legalábbis erre enged következtetni a szivárogtató által közzétett információhalmaz. Hogy aztán a végén mégis mit kapunk erről a listáról, és esetleg mi készülhet még a cég boszorkánykonyhájában, arra majd az idő ad választ.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!