A Real Madrid sztárfocistái és profi LoL-osok is kihasználták a karantént

Szünetelnek az e-sport- és sportligák, de ez nem jelenti azt, hogy ne pörögnének a LoL meccsek.

A WHO hivatalosan is világjárványnak minősítette a COVID-19-et, azaz a koronavírust. A legnagyobb sport- és e-sportligák kénytelenek határozatlan ideig beszüntetni minden tevékenységet, ezért rengeteg idő szabadult fel a profi játékosok számára. A Real Madrid futballistái és a profi LEC és LCS játékosok is aktív LoL-ozással töltötték az elmúlt hétvégét.

#StayAtHome Real Madrid értelmezésben

A Királyi Gárda négy játékosa és Ibai, a népszerű spanyol streamer döntött úgy, hogy ideje lenne megmutatni az Idézők Szurdokában, ki is a legnagyobb játékos. Sergio Reguilón, Achraf Hakimi, Borja Iglesias (Real Betis) és Thibaut Courtois lelkesen farmolták a minionokat és keresték a fogást az ellenfél csapatán. A "kölcsönbe érkezett játékos", Borja még egy triplát is bemutatott Warwickjával.

NLCS és LEC In-House

Az észak amerikai és az európai topliga is kényszerpihenőre vonult, de ez nem jelenti azt, hogy lógatnák a lábukat. Mindkét régióban kialakultak furcsa mixcsapatok, amikben a legnagyobb sztárok kaptak helyet. Febiven topon, Doublelift és Bjergsen a régi TSM-ben mutathatta meg, hogy nem veszik félvállról a gyakorlást. Nem úgy Bwipo, aki hatalmas BM-be kezdett Febiven ellen. Természetesen a büntetése nem maradt el.

Beszólogatásból és remek egyéni teljesítményből sincs hiány az In-House összecsapásokon, de a valódi izgalmakra még sokáig várni kell. A Riot Games egyelőre azon dolgozik, hogy minél hamarabb elindulhasson újra az LCS és a LEC is, de ehhez először a körülményeket kell megteremteni. Az LPL-ből kiindulhatnak a szervezők, ugyanis Kínában működik az online lebonyolítás. A hírek nem túl biztatóak, de a Twitch felülete biztosítja azt, hogy egyetlen rajongó se maradjon ezekben az ínséges időkben színvonalas és szórakoztató League of Legends mérkőzések nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örök kérdés: Real vagy Barca?

  • 19 %
  • 33 %
  • 48 %
  • 0 %