Hirdetés

Célegyenesben a megoldás, hamarosan folytatódhat az LCS

Folyamatosan zajlik az egyeztetés a minél hamarabbi újraindításról. 

Hirdetés

A koronavírushoz kapcsolódó óvintézkedések miatt az összes nagyobb offline rendezvényt beszüntették világszerte. Nem maradhatott ki a listából a League of Legends sem, aminek gyakorlatilag az összes nagy ligája szünetel, vagy teljesen új rendszerre állt át. Legutóbb a CBLOL, azaz a brazil liga vezetősége döntött úgy, hogy a COVID-19 veszélyei miatt leállítják az egész bajnokságot. Hasonló cipőben jár az LCS és a LEC is, de előbbivel kapcsolatban pozitív hírek láttak napvilágot.

Slasher neve garancia a friss, ropogós és megbízható pletykákra, remélhetőleg ezúttal sincs ez másképp. Breslau belsős információ alapján az LCS csapatok tulajdonosai és a Riot Games már azon dolgozik, hogy a következő hétvégén tető alá hozzák a megállapodást, aminek értelmében online folytathatja útját a világ egyik legnézettebb LoL ligája. Még a legkisebb csapatok mögött is óriási befektetők állnak, ami nem akadályozhatja meg a játékosokat abban, hogy biztonságos gaming házakból tolják le a tavaszi szezon hátralévő mérkőzéseit. Az infrastruktúra tehát adott, a nézők és a profik is készülhetnek a rajtra.

Az LPL, vagyis a kínai első osztály tapasztalatai alapján az online rendszer egy működőképes alternatíva, ami várhatóan több régióban is megjelenhet a jelenlegi viszonyok átvészelésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?