Ezüst 74-ből, új League SBC miatt, egy amerikai lett az egyik legjobb védő a játékban

Ezüst 74-ből, új League SBC miatt, egy amerikai lett az egyik legjobb védő a játékban

Ki gondolta volna, hogy egy MLS labdarúgó ekkora sikert érhet el a FIFA-ban. Ike Opara új League SBC lapja viszont nagyon komoly upgradet kapott, és ezáltal az egyik legdurvább védő lett a játékban.

Korábban a Minnesota United középső hátvédje egy 74-es ezüst kártyával volt jelent a piacon, az EA váratlan húzása miatt viszont nagy népszerűségre tett szert. Egyrészt plusz 14 ratinget kapott, másrészt olyan statokkal ruházták fel, ami a legjobb védők sorába emeli őt.

A 31 éves, egyszeres válogatott, amerikai futballista sebessége révén bármelyik csatárral felveszi a versenyt, így egy Kylian Mbappé, Ronaldo vagy Mané sem okozhat neki feltétlen problémát. Ha egy kicsit jobban a mélyére tekintünk, rögtön észrevehetjük a lenyűgöző 96-os sprint speed (sebesség), 95-ös strength (erő) és 86-os acceleration (gyorsulás) mutatóit. Ehhez társul a védők között is impozáns 91-es heading (fejelés), 89-es standing tackle (szerelés) és 85-ös interceptions (megelőző szerelés). Egy Guardian, Shadow vagy Anchor Chemistry stílussal még megbolondítható és akkor tényleg egy igazán brutális bástyát kapunk a hátsó alakzatba. Összehasonlítva például a Team of the Year Van Dijkkal, jó néhány fontosabb adatot tekintve jobb nála.

De miért is ámulnak sokan ezen az új lila kártyán?

Egyrészt a megszerzéséhez mind a 24 MLS gárdából ki kell rakni egy csapatot, ami így 254 játékost tesz ki. Másrészt az ára 220 ezer (PC), 280 ezer (PS4) és 325 ezer (Xbox) körül mozog. Miután amerikai játékosról beszélünk, ezért valószínűleg nem mindenki látja benne az erőt, és nem is egyszerű akármilyen együttesbe beépíteni őt. A közösség tagjai azonban mégis elképedtek, és több portálon is hasonló vélemények olvashatóak:

"A legjobb védő a játékban, de nem igazán lehet jobb csapatba beépíteni."

"Egyszerűen egy szörnyeteg"

"Ő még a koronavírustól is megvéd minket"

"Rip99-es kártya tulajok..."

"Ki az a TOTY Van Dijk?!"

Szerintetek is ennyire jó?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is ennyire jó kártya, te beszerzed?

  • 100 %
  • 0 %