Új Worldbreaker és a TFT világát idéző skinek érkeztek a PBE szerverre

Új Worldbreaker és a TFT világát idéző skinek érkeztek a PBE szerverre

Tristana, Veigar, Malzahar, sőt még Maokai és Sion is új kinézetet kapnak, utóbbi kettőre pedig főleg ráfér, ugyanis négy éve kapták az utolsókat.

Tegnap este új PBE ciklus kezdődött a League of Legends teszt szerverén, ami azt jelenti, hogy a Riot Games néhány új dolgot fedett fel a játékosok előtt. Az egyik ilyen dolog az egy létező skincsalád új generációja, illetve egy új skincsalád. Tovább bővül a Worldbreaker család tagjainak listája, négy év után ugyanis ismét elővette a Riot Games az ősi, misztikus népek témáját. Ezenfelül a legújabb frissítéssel érkezik meg a Teamfight Tactics legújabb kiegészítője a Galaxies, illetve a mai napon mobilra is berobban a játékmód. E jeles alkalomból a Riot Games két darab TFT ihletésű skint is készített. Először is a lenti képre kattintva íme egy galéria a skinekről a mobilinternettel operáló olvasóinknak:

Most pedig nézzük meg őket részletes bemutató videókon:

Pengu Cosplay Tristana

Furyhorn Cosplay Veigar

Worldbreaker Sion

Worldbreaker Maokai

Worldbreaker Malzahar

Neked melyik skin tetszik a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik skin tetszik a legjobban?

  • 56 %
  • 15 %
  • 9 %
  • 9 %
  • 12 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.