Megjött az új promó, ami ideiglenesen kiváltja a Team of the Weeket

Team of the Week Moments néven, új kiadású, de régi kártyákat boostol az EA.

Európában szinte minden fontosabb bajnokság leállt, így az NBI-ben sem rendeznek mérkőzéseket. Ennek apropóján a Team of the Week sem üzemelhet rendeltetésszerűen, hiszen a mérkőzések felfüggesztése miatt nem igazán lenne kikből összeválogatni a hét legjobbjait. Az EA Sports folyamatos kapcsolatban marad a labdarúgó szövetségekkel, ezáltal, ha bármilyen változás történik rögtön reagálni tudnak rá. Mindenesetre mivel rengeteg kérdés futott be hozzájuk a TOTW-vel kapcsolatban, ezért döntés született náluk is, és Team of the Week Moments néven új promót találtak ki.

"A hét legjobbjainak helyettesítésén gondolkozva valami olyat akartunk létrehozni, amely hiteles a futballt tekintve és kompatibilis a TOTW-vel, ha az év későbbi szakaszában újra be tudjuk indítani."

A Team of the Week Moments szintén egy ismétlődően megjelenő csapat lesz, és ebben az esetben a korábbi TOTW keretekből válogatják ki a legjobbakat. Ha egy régebbi játékban felbukkanó játékosra esett a választás, akkor a FIFA20-ban az upgrade folytatódik, tehát például a FUT18-ban kiadott Kyle Walker OVR86-os lap ebben a keretben 87-es ratinget kapott.

Ezeket a kártyákat az alábbi helyeken lehet begyűjteni, illetve felhasználni:

  • FUT Champions Rewards
  • Csomagokban
  • Hetente bemutatott Squad Battle
  • SBC Követelmény
  • Future FUT Objectives
  • Draft Mode

Ha egy labdarúgónak van Ones To Watch vagy Headliners verziója is a FIFA20-ban, akkor a TOTW Momentsben való megjelenése esetén ezek biztosan fejlődni fognak. Emellett néhány többször feltett kérdésre is válaszolt az EA Sports:

Mikor jelennek meg?

Március 18-tól minden héten szerdán.

Befolyásolja ez a promó a FUT Champions Player Pick jutalmakat?

A TOTW Moments lesz mostantól elérhető a Player Pickekben.

Bizonyos játékosok miért nem kerülhetnek be a TOTW Moments csapatba?

Ha valaki közben visszavonult, eltiltották vagy a FUT20-ban már nem található meg, akkor ezekben a keretekben sem lesz elérhető.

Használhatom őket SBC-ben?

Igen, természetesen.

Egyébként mindent egybevéve a TOTW Moments ugyanúgy működik majd a játékban, mint az eddig látott TOTW promó.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön az új promó?

  • 20 %
  • 80 %
  • 0 %