Nasus megállíthatatlan óriásként söpör végig a Szurdokon

Nasus megállíthatatlan óriásként söpör végig a Szurdokon

Az egész képernyőt kitakarhatja egy szétfarmolt Nasus.

Április 1-jén érkezik a League of Legends következő nagyobb frissítése, de a teszt szerveren már most felpörögtek az események. Az egyik célpontja az erősítéseknek nem más, mint Nasus. A felső ösvényes metából teljesen kiszorult hős, kisebb buffokra számíthat majd a 10.7-es patchben, amiknek köszönhetően akár a karakter méretei is vetekedhetnek majd Cho'gath-tal.

Wither (W)

  • Új: A castolás távolsága minden 35 stackkel, amit Nasus a Siphoning Strike-ra (Q) szerzett 10-zel növekszik. Legfeljebb 200 plusz range-re tehet szert Nasus

Legfeljebb 800-as range érhető el, ami már elég arra, hogy a legmesszebbi ADC-ket is célozhassa Nasus, miközben őrült módjára szalad feléjük. 

Fury of the Sands (R)

  • Új: Aktív ulti esetében a hős mérete 5 %-kal megnő minden 100 stack után, amit a Siphoning Strike-ra (Q) gyűjtött. 

Ennek az új képességnek nincs felső határa, vagyis egy-egy elnyújtott mérkőzésen akár a fél képernyőt is kitöltheti Nasus. Természetesen az időmilliomos idézők máris kipróbálták milyen az, amikor a Q képességen 8000-nél is több stack pihen, miközben aktív egy Elixir of Iron is.

8100 stack Nasus with elixir of iron on the PBE from r/leagueoflegends

Átlagosan 300-400 stacknél megáll a játékosok tudománya, de ebben az esetben is készülni kell arra, hogy nem lesz egyszerű rákattintani Thresh lámpására, ha ekkora szörny áll a menekülő hős útjába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hiányoznak a Nasus topok?

  • 11 %
  • 23 %
  • 66 %