1-es szinten, segítség nélkül takarít le két jungle campet egyszerre az új Fiddlesticks

Úgy tűnik, hogy az új Fiddlesticksnek sem lesz szüksége segítségre a jungle-ben.

A Riot Games gyakorlatilag a nulláról építette fel újra Fiddlestickset, a League of Legends egyik legfélelmetesebb hősét. A vizuálisan átdolgozott és képességeiben megerősödött karakter a PBE teszt szerveren már kipróbálható, érdemes egy pillantást vetni rá, ha eddig még nem tettétek.

A játékosoknak nem is kellett több, belevetették magukat a mérkőzésekbe és kitapasztalták, hogy mire képes az új Fiddle jungler szerepben. Gyorsan megtalálták a tökéletes kezdést, amihez nem kell túl sok skill, egyszerűen be kell állni a red buff és a raptorok közé.

Ha sikerül megszerezni mindkét tábor aggróját, onnantól el is lehet kezdeni spamelni Bountiful Harvest (W) képességet. Az életerő-visszatöltés és a sebzés elegendő ahhoz, hogy simán túl kell élnetek a támadásokat, miközben szép lassan mindenki elhullik körülöttetek. Ezt a kezdést a kék erősítés mellett is prezentálhatjátok, ott nem a raptorokat, hanem Grompot kell meginvitálnotok egy teadélutánra. A harmadik percre a gólemek kivételével az összes tábor lepucolható és ehhez semmilyen külső segítségre nincs szüksége Fiddle-nek. A csapattársaknak is nagy előnyt jelent egy ilyen jungler, nyugodtan fókuszálhatnak a saját feladatukra.

Fiddle bár erős és jól teljesít a campek környékén, továbbra is egy kevés életerővel rendelkező burst mage. Használjátok a wardokat és számoljatok azzal, hogy az ellenfél dzsungelere bármelyik pillanatban felbukkanhat a ti oldalatokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik buffon szeretsz kezdeni: blue vagy red?

  • 26 %
  • 61 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 13 %