A PUBG játékosoknak nem tetszik a bárhol megtalálható M249

A PUBG játékosoknak nem tetszik a bárhol megtalálható M249

A PUBG Corp. korábbi balance változtatása, miszerint kiszedték a dropból a PUBG nehézágyúját, nem igazán nyerte el a játékosok tetszését.

A PUBG 6.3-as frissítése a tegnapi napon megérkezett az éles szerverekre, helyenként igen érdekes változtatásokat hívva életre. Ha netán még nem tetted, a patch legfontosabb részleteit megtekintheted az alábbi cikkünkben.

A Karakin exkluzív páncélököl érkezése mellett az egyik ilyen lényeges változás az M249-es mordály dropból való kivétele. A fejlesztők az eddig ládaexkluzív gépágyút szabadon elérhetővé tették az összes térképen. Az első visszajelzések alapján ez egyelőre inkább negatívnak hat, ugyanis túl sokat lehet találni a nagy tűzerejű fegyverből, ráadásul 200 méteres távolságból is képes akár golyózáport zúdítani az ellenfeleire. Az alábbi videóban erre láthatunk egy példát:

M249 can still do this and everyone has one! Should it be harder to find? from r/PUBATTLEGROUNDS

Persze, azt mindenki döntse el maga, hogy egy ilyen killért megéri-e eldarálni 100+ töltényt a fegyverrel. A játékosok alapvető gondja az, hogy túl könnyű hozzájutni és nagyon sokan használják. Egyik kommentelő azt írta a videó alatt, hogy négy meccsből háromszor belefutott a talajon a stukiba. Egy másik hozzászóló arról értekezett, hogy nem biztos, hogy elég lenne lejjebb venni az előfordulási arányát, hiszen az tovább növeli a szerencsefaktort. Sokan azt szeretnék, ha az M249 visszakerülne a dropokba, vagy legalább túl tudna melegedni.

Neked mi a véleményed a szabadon megtalálható M249-ről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!