Túl erős volt az új Wukong, azonnali hotfix érkezett

Túl erős volt az új Wukong, azonnali hotfix érkezett

Ez nem tartott sokáig.

Végre valahára, a 10.6-os frissítés elhozta az élő szerverekre a mini-reworkön átesett Wukongot. A Majomkirály képességei közül több is teljesen átalakult, amivel azonnal megnyerte magának a játékosok jelentős hányadát. Ennek is köszönhető, hogy rengeteg adatot tudott begyűjteni a Riot Games nem sokkal a hős átalakítása után, ami alátámasztotta félelmüket. Wukong egyszerűen túl erős volt, ezért azonnali hotfix segítségével gyengítettek rajta.

Alapstatok

  • Alap health regen 5 másodpercenként 5-ről 4-re csökken

Stone Skin (passzív)

  • A bónusz armor és health regen 10 stack helyett csak 8 stackig növelhető
  • 62,5 % helyett 50 %-kal növekednek a bónusz értékei stackenként

Warrior Trickster (W)

  • Manaköltség 60-ról 80/70/60/50/40-re változik
  • Klón sebzése Wukond damage-ének 50/55/60/65/70 %-áról 40/45/50/55/60 %-ára csökken

Tankosságából veszít főleg Wukong, de a sebzése így is hatalmas lesz. Conquerorral akár topon, akár jungle-ben is megállja a helyét, de a legtöbben topon próbálgatják a régi-új karaktert. Továbbra is bruiser / assassinként kell használni, vagyis a Black Cleaver + Death Dance + Sterak's Gage vonal mellett a Drakhtarr + Youmuu + Black Cleaver választások is kiválóan működnek. Flash kötelező, de a második Summoner Spell szabadon variálható. Ha sebzésre van szükség, akkor az Ignite az alap, ha mobilitás kell akkor az átalakított Teleportot válaszd. Az Exhaust sem számít rossz picknek, mivel plusz lassítással segít, miközben a célpont sem tud megölni téged olyan egyszerűen.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mit építesz Wukongra?

  • 0 %
  • 9 %
  • 24 %
  • 67 %
League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.