A címvédő két játéknap után magabiztosan a K&H MNEB HPCL élén

Az őszi bajnok Veszprém maradt az egyedüli százszázalékos együttes a K&H MNEB HPCL tavaszi szezonjában, de a vártnál szorosabb mérkőzéseket lehet látni a rajtnál.

A K&H MNEB HPCL tavaszi szezonja nem a gólzáporról szól eddig, és nem csak a nagy arányú győzelmekből látni alig, de elképesztően szoros találkozókat vívtak eddig a csapatok. Egyelőre úgy tűnik, még az előző kiírásnál is szorosabb a mezőny. Mivel az első játéknapon a szerverek rakoncátlankodtak, így a rákövetkező héten és hétvégén kellett pótolnia a mérkőzéseket sok csapatnak. Emiatt egy kisebbfajta meccsdömping alakult ki március 22-én, viszont mindenkinek sikerült lejátszania a fordulókat.

A Veszprém az egyetlen a PS4-en az első osztályban, aki még nem hullajtott pontot, bár nekik sem volt egyszerű dolguk, a HUN Ultras, dacára, hogy a másik oldalt képviseli (nem szereztek még pontot), eléggé megizzasztották a címvédőt. Az élen állót a DVSC és a Honvéd követi, és bár mindkettőnek becsúszott már egy-egy döntetlen, pazar startot tudhatnak magukénak. Előbbi a PMFC ellen győzött kétszer, egyik esetben viszont csak a 90. percben jött össze a mindent eldöntő találat. Utóbbi a Traubi ellen botlott egyszer, azonban gólt nem kaptak, így ők az egyetlen csapat, akinek még nem vették be a kapuját. A második játéknap igazi rangadója a TrollFoci és a Nice Gaming között zajlott. Az első találkozón a villámgyors N6 vezetésre a második félidő elején jött egy válasz, ha nem is hálószaggató. A visszavágón kicsit több idő telt el, de egy remek passzjáték végén megint az N6 jutott előnyhöz, a 92. percben viszont egy remek kiugratás végén történt egy nem mindennapi kapushiba, ezáltal egyenlíteni tudott a TrollFoci. A Team Plague és a másodosztály bajnokaként feljutó Vasas is ádáz küzdelmet folytatott, egy szemfüles gól született az egyik meccsen a PLG javára, míg gyors gólváltás a másikon pontosztozkodást ért. Az MTK ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta, az odavágón magabiztos és fontos győzelmet arattak, a visszavágón viszont komoly forgatókönyv alapján meccseltek a felek. Az MTK a meccs elején vezetést szerzett, amire Leikauf Norbi egy bombával válaszolt, pár percre rá pedig a duplájával fordítottak. A Puskás diadala viszont elmaradt, miután egy labdaszerzést követően az ellentámadás gólt ért a kék-fehéreknek.

Íme a második játéknap végeredményei az első osztályból - a képre kattintva az összes osztály 1-2. játéknapjának eredményei megtalálhatóak:

A tabella

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!