Így néznek ki a Pajama Guardian Cosplay Urgot és a többi Április Bolondja kinézet chromái

Így néznek ki a Pajama Guardian Cosplay Urgot és a többi Április Bolondja kinézet chromái

Ezúttal is óriási mennyiségű RP-t elkölthetnek azok, akiknek mindene az átszínezés. 

Sokan tartják felesleges dolognak, mások szerint pont ezek segítenek abban, hogy valóban megtapasztalják a játékosok a kinézetek egyediségét. A chromák összességében nem csinálnak mást, csak átszínezik az adott kinézetet. Ettől függetlenül rengetegen vásárolják meg őket, ezért a Riot is folyamatosan ontja ki magából ezeket a kiegészítő elemeket. A hamarosan érkező April Fools kinézetek sem úszták meg, hogy megkapják a kötelező chromacsomagukat. A Star Guardian Pajama Guardian Cosplay Urgot, a Worldbreaker Sion, a Worldbreaker Malzahar, a Worldbreaker Maokai, a Pengu Cosplay Tristana, a Furyhorn Cosplay Veigar, sőt a rework-VGU-n átesett Surprise Party Fiddlesticks sem maradt ki a jóból.

Mindegyik chroma elérhető már a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szervererén, az éles kliensbe a 10.7-es frissítéssel, április 1-jén, vagy ahhoz közel érkezik majd meg. Mindegyik chroma 290 RP-ért vásárolható meg, ezért érdemes kétszer is átgondolni, hogy melyekbe fektettek be valódi pénzt. Önmagukban a plusz színezések természetesen nem érnek semmit, először a skinért kell kicsengetnetek az RP-t.

Az összes új chromát megtaláljátok az alábbi gyűjteményben!

A fenti kép egy plusz módosítást ábrázol, ugyanis elégedetlenek voltak a grafikusok a Dark Candy Fiddlesticks vörös árnyalataival. Kicsit sötétebbre, lilásabbra cserélték a színeket.

Nektek melyik lesz instabuy? Vagy már maguk a kinézetek sem jönnek be?

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te vettél már chromákat valaha?

  • 24 %
  • 24 %
  • 2 %
  • 49 %