Egy bug miatt eltűnhetnek egyes bronz kártyák csomagok kinyitása után

Egy bug miatt eltűnhetnek egyes bronz kártyák csomagok kinyitása után

FIFA20 rajongók észrevettek egy bosszantó hibát, ami eltünteti a csomagokból éppen csak kinyitott bronz játékosokat az Ultimate Teamben.

A legtöbbeknek csak egy dolog lebeg a szeme előtt FUT-ban, össze kell rakni a lehető legjobb csapatot és a győzelmek jönni fognak. Mások csak szimplán szeretnek gyűjtögetni, és nem az a legfontosabb, hogy a legdrágább lapokat birtokolják. Megint mások különböző piaci stratégiákat fejlesztettek ki, hogy miként tudnak a gyengébb felhozatalból ügyesen coint szerezni.

Ennek az egyik módja a Bronze Pack Method (BPM), és ilyenkor sok-sok bronz lap begyűjtése a cél, akiken ugyan kisebb haszonnal túl lehet adni, de nagy tételben már egész jó kis bónuszt jelentenek. Azonban ez most megváltozott, mivel egyre többen jelentik Redditen, hogy a bronz csomagokból beszerzett kártyák egy részének a nyitást követően csak a hűlt helyét lelték. Egy specifikus eset kapcsán történt az, hogy a játékos a bontásnál még látta George Hirst 63-as lapját, után viszont már nem találta sehol a csapatában. Erre válaszul jöttek a kommentek, mert másnál is előfordult és nem csak ezzel a futballistával. Volt olyan, akinél a Stephy Mavididi vagy más vált köddé.

There's a Massive Bug in FIFA BPM from r/FIFA

Egy másik felhasználó arról számolt be, hogy ebbe a bugba már régebben is belefutott, és jelezte az EA Sports supportnak, de akkor csak a quick sell recovery funkció használatát javasolták neki. Kiderült, hogy ez nem jelentett megoldást erre a problémára. Korábban a fejlesztők igyekeztek az ilyesfajta hibákat mihamarabb orvosolni, de egyelőre a mostani helyzetről még nincs információ, hogy mihez kezdenek vele.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!