Nem működik rendesen az Ultimate Team? Az EA Sports válaszolt!

Miután március 25-én este a szervereken egy nagyobb probléma ütötte fel a fejét, átmenetileg leállították a FUT meccskeresést. Ez azóta elvileg megoldódott.

Jó néhány lehetőség van a FIFA20-ban az online játékra, elég csak a Draftra, barátságos meccsekre, FUT Rivalsra gondolni, viszont tegnap este a szerverek nem működtek megfelelően, ezért nem lehetett mérkőzést indítani.

A március 25-én bejelentkező játékosok sorra azzal szembesültek, hogy egy üzenet fogadta őket, miszerint az EA átmenetileg felfüggesztette a játékban a matchmaking rendszert. Több sem kellett a közösségnek, elárasztották a fejlesztőket a panaszaikkal. Erre válaszul Twitteren közölték velük, hogy mi a helyzet, és közölték igyekeznek javítani a váratlan problémát.

Ezt követően nekiveselkedtek elhárítani a problémát. Miután megvizsgálták a helyzetet, kiderült, hogy némi kapcsolódási hiba lépett fel a rendszeren belül. Nem telt bele viszont olyan sok idő és jött az újabb közlemény, igaz ez nekünk európaiaknak már bőven éjjel történt, amelyben az állt, hogy helyreállították a rendszert és újra lehet játszani. Ha esetleg valakinek nem működne még mindig rendesen, akkor a tanácsuk szerint érdemes újraindítani a játékot.

Nálatok mi a helyzet, minden működik megfelelően?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked működik a meccskeresés rendesen?

  • 11 %
  • 89 %