Korábban tér vissza a Clash: Gyűjtsd össze a csapatot és irány a bajnokság!

Korábban tér vissza a Clash: Gyűjtsd össze a csapatot és irány a bajnokság!

Nem így tervezték, de annyi baj legyen.

A vártnál korábban vethetitek bele magatokat az újabb League of Legends Clash kalandokba, ugyanis Jeremy "Brightmoon" Lee Twitteren bejelentette az örömteli hírt.

Az kliensen belüli mini-bajnokság március 28-án és március 29-én kerül megrendezésre, ezért nem sok időtök maradt, hogy összegyűjtsétek a csapatot és belevágjatok a mérkőzésekbe. Eredetileg április közepére tervezte a Riot Games a következő kört, de a koronavírus miatti óvintézkedések bekényszerítették a négy fal közé az idézőket, ezért nem kérdés, hogy népszerű lesz az újabb esemény.

Szombaton és vasárnap is 14:00-tól tudtok majd nevezni az adott napi küzdelmekre, véssétek fel a dátumot, ha nem akartok lemaradni. Jó kérdés, hogy mi lesz így az áprilisra tervezett Clash fordulókkal, mivel azt egyelőre nem árulta még el a Riot, hogy a mostani az felváltja-e az eredetileg ütemezett Clasht, vagy csak beékelődik a menetrendbe. 

Remélhetőleg a Clash terheli majd le túlságosan a szervereket és nem kell idő előtt leállítani az összecsapásokat, ahogy arra már volt példa a nem túl távoli múltban.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van már csapatod a most hétvégi Clashre?

  • 25 %
  • 17 %
  • 21 %
  • 38 %