LEC latolgató: Ki hol végez az alapszakasz végén?

Két mérkőzés van még hátra a LEC 2020-as tavaszi szezonjának alapszakaszából, elérkeztek a legizgalmasabb pillanatok.

Ez a hétvége is elkövetkezett, viszontagságos körülmények között, de hivatalosan is befejeződik a LEC 2020-as Spring Split alapszakasza. A stáb, a casterek és a játékosok is otthoni környezetből vesznek részt az utolsó összecsapásokon, de ez nem jelenti azt, hogy bármi is megváltozott volna. A meccsek még mindig izgalmasak, az off-meta pickek továbbra is üde színfoltjai a kompetitív metának. A 10.6-os patchben először feszülnek egymásnak Európa legjobb idézői, már csak ezért is kötelező mindenkinek néznie az élő közvetítést. A tét nem kisebb, mint a rájátszásba jutás!

Aktuális tabella és az utolsó körök párosítása

G2 Esports

A tavalyi bajnok meccselőnnyel várhatja a Schalke 04 és a Misfits elleni Bo1-et. Papíron semmi sem akadályozhatja meg Capséket attól, hogy ismét első helyen zárják a csoportköröket.

Tipp: 1. hely

Fnatic

A MAD Lions elleni rangadó után sok kérdésre választ kaphattok, Humanoid és Nemesis összecsapása biztosan rengeteg akcióval szolgál majd. Mindkét csapat nagy formában van, legutóbb a MAD örülhetett a győzelemnek. A Vitality valószínűleg semmilyen ellenállást nem fejt majd ki Bwipóék ellen.

Tipp: 2. hely

Origen

A plaoyffért küzdő Excel és a jó formában játszó MAD Lions vár xPeke csapatára. A negyedik héten 2-0-val zártak Xerxéék, ha ez most is összejönne, akkor akár a Fnaticot is megelőzhetik a tabellán.

Tipp: 3. hely

MAD Lions

A Splyce örökségét vihetik tovább az Oroszlánok, bár nagyon nehéz dolguk lesz a 2-3. helyezettel szemben. A Fnaticot legutóbb elverték, az Origen túl nagy falat volt számukra. Nagy harcban lesznek a Rogue-gal és a Misfits Gaminggel a 4-5-6. helyen.

Tipp: 5. hely

Rogue

Larssen vezetésével ismét ott lesz a rájátszásban a tavalyi nyári szezon meglepetéscsapata. A nagyszerű teljesítményt megkoronázhatják egy 2-0-s lezárással, amire jó esélyük van, mivel az SK és a S04 eddig nem sok vizet zavart az idei kiírásban.

Tipp: 4. hely

Misfits Gaming

A G2 Esports ötösét sikerült megtréfálniuk az előző találkozásuk alkalmával, most is hasonló bravúrra lesz szükség, hogy bebiztosítsák a playoff helyezésüket. A Vitality ellen kötelező a győzelem, ez nem is kérdés Febivenék számára.

Tipp: 6. hely

Excel Esports, Schalke 04, SK Gaming és Team Vitality

Óriási szerencsével és tökéletes játékkal odaérhet a rájátszásba az Excel, de a jelenlegi erőviszonyok alapján nem valószínű, hogy ez bekövetkezik. A többiek szépségtapaszokat gyűjthetnek maximum, főleg a S04-nek van erre szüksége, mivel tőlük mindenki többet várt. FORG1VEN nélkül, de ismét Giliusszal a jungle-ben próbálják kicsit javítani a nem túl dicsőséges statisztikájukat. A Team Vitality és az SK Gaming lélekben készülhet a nyári szezonra, most nem termett számukra babér. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted bejut az Excel a rájátszásba?

  • 0 %
  • 8 %
  • 92 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.