Rekál az Újpest ellen, és rangadót rendeznek a K&H MNEB HPCL 3. játéknapján

Ezen a hétvégén igazi ínyenc összecsapást láthatnak a virtuális futball kedvelői, az Újpest újabb játékossal meccsel FIFA-ban, míg a magyar Pro Clubs bajnokságban megrendezik az egyik legnagyobb rangadót.

Mivel a koronavírus szinte teljesen leállította a sportéletet, a figyelem egyre inkább a virtuális pályákra terelődik. Ezen a hétvégén több ízben is izgalmas program várja az érdeklődőket, hiszen lesz 1v1, illet Pro Clubs mérkőzés is. Az Újpest által életre hívott FIFA20 Challenge itthon nagyon népszerűnek bizonyult, az előző hétvégén egyik játékosuk, Banai Dávid legyőzte a Kisvárda támadóját, Jelena Richárdot. Most egy újabb megmérettetés vár a lilákra, ezen a szombaton viszont az Újpest friss szerzeménye és nagy tehetsége, Csongvai Áron ragad kontrollert és meccsel egyet a hazai FIFA streamerek egyik legismertebb arcával, Rekállal. A tét egy pizza, és a szórakoztatás.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg

Vasárnap már a Pro Clubs kapja a főszerepet, hiszen megrendezik a K&H MNEB HPCL tavaszi szezonjának harmadik játéknapját. A címvédő Veszprém egyelőre nem tágít az első helyről, de szorosan üldözi a DVSC és Honvéd is. A dobogósuk közül két csapat párharcát is élőben lehet majd nézni, ráadásul a Veszprém ellenfele az egyik legnagyobb riválisuk, a Nice Gaming lesz. Legutóbb a Szuperkupa összecsapáson játszottak egymás ellen egy nagyon szoros meccset.

A hétvége menetrendje

Szombat 14:00

Vasárnap 20:00

21:00

A mérkőzéseket az esport3tv Twitch csatornán vagy az esport1 facebook oldalán lehet élőben követni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.