Nem hétköznapi fejlesztői videóval jelentkezett a LoL vezető producere a játékosoknak

Bármennyire is nehéz elképzelni, a Riot Games is átállt otthoni munkavégzésre, a League of Legends további fejlesztése teljesen új környezetből zajlik.

Joe, avagy New001 a League of Legends vezető producere egy különleges videóval készült a közösségnek, a jól megszokott, hangulatos háttérrel rendelkező stúdió helyett a saját otthonában készítette el a LoL legújabb dev videóját. Ennek oka igen egyszerű, a Riot Games dolgozói átálltak otthoni munkavégzésre, ez pedig bizonyos áldozatokkal jár.

Na de miről is szólt ezúttal ez a videó? Kezdésnek Joe elmeséli a nézőknek, hogy a LoL játékosok töretlen élvezettel ugranak be a Szurdokba pár mérkőzésre ezekben a nehéz időkben is, kifejezetten nagy örömmel látták a fejlesztők, hogy Runeterra világában mennyi barátságot, családi kapcsolatot ápolnak a játékosok. Úgyhogy azért, hogy visszaadjanak ebből egy szeletet a játékosoknak, a Riot Games 3,5 millió dollárt utalt el világszerte, hogy azt az illetékesek egészségügyi eszközökre és segélyekre fordíthassák, illetve a további hetekben is keresik a lehetőségét a további segítségeknek.

Joe kitért arra is, hogy a LoL játékosaira nézve mit jelent a Riot Games home office helyzete. Könnyen elképzelhető, hogy egyes betervezett tartalmakkal késni fognak majd, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy a játékosok semmit ne vegyenek észre az átalakult helyzetből. Beszélt az e-sport területén dolgozókról is; számos kupát függesztettek már fel ideiglenesen a vírus miatt, ám a sportág digitális mivolta miatt nem lehetetlen őket teljesen online körülmények között is megtartani. Így az LPL, az LCS, a LEC és az LCK már újraindulhattak, a többi liga pedig fontolgatja, hogy átáll erre a rendszerre.

Végül, de nem utolsó sorban szó esett a Clash-ről is. A barátokkal való közös élmény érdekében került előrébb a most hétvégi Clash is, illetve gyakrabban lesznek más fordulók is, annak érdekében pedig, hogy a rendszer stabilitását növeljék, elkezdték felmérni, hogy mennyi plusz erőforrásra lesz szükség a szinten tartáshoz. Amint megvan az eredmény, világszinten frissítik a Clash versenynaptárakat.

Szeretnénk megkérni mindannyiótokat arra, hogyha instabilitást tapasztaltok a Riot Games, vagy úgy bármelyik játék rendszerében, gondoljatok először arra, hogy világszerte a teljes internethálózat brutális terhelést kap, nem feltétlenül a fejlesztők hibája a tartós 80-120-as ping. Az illetékesek sorra kapcsolják rá a hálózatokra a további erőforrásokat, így idővel remélhetőleg normalizálódik majd a helyzet.

Sok szerencsét, alacsony pinget, és jó játékot kíván mindenkinek az Esport1 csapata!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.