Mindent megtesz a Riot Games, hogy megjavítsák a LoL kliensét

Mindent megtesz a Riot Games, hogy megjavítsák a LoL kliensét

A kitűzött célokat már csak meg kell valósítani.

A Riot Games legfrissebb fejlesztői naplójából kiderül, hogy a munkatársak közül többen új projekten kezdtek dolgozni. Igyekeznek a Riot alkalmazottai felszámolni minden egyes problémát, ami a kliensben jelenleg található. A következő hat hónapban folyamatosan jöhetnek majd a frissítések, amik kizárólag a kliens működését javítják majd.

A folyamatos panaszkodást most unta meg a Riot, ezért időt és erőforrást nem kímélnek, hogy kielégítsék a játékosok igényeit. Elsősorban a LoL kliens rendszerindítási idejét és a hősválasztás véglegesítéséhez szükséges időt próbálják lecsökkenteni minimálisra, de ez nem egyszerű feladat. Tudják a fejlesztők, hogy a bugok, crashek és kifagyások elkerülhetetlen velejárói lesznek a kliens rendbeszedésének. 

Konkrét számokat is megfogalmazott a Riot, amelyek ott lebeghetnek minden idéző szeme előtt.

  • Legfeljebb 15 másodpercben szeretnék korlátozni a rendszerindításhoz szükséges időt a legtöbb játékos esetében, ami nagyjából három és félszer gyorsabb, mint a jelenlegi állapot
  • A hősválasztás véglegesítésének idejét 100 ms-re csökkentené a Riot a játékosok legnagyobb hányadánál, ez nyolcszor (!) fürgébb interakciókat jelent a mai helyzethez képest

Tudja a Riot is, hogy más problémákkal is küzdenek a LoL-osok, mint a rúnaoldalak elmentése körüli anomáliák és a "black screen" jelenség. Ezeket a hibákat alaposan ki kell vizsgálniuk a fejlesztőknek, ezért semmi sem garantálja, hogy sikerül rá elég időt fordítani a következő javítási periódusban. A célokat kitűzték, a megvalósításon gőzerővel dolgoznak. Ha mégsem sikerülne tartani a határidőket akkor sem kell aggódni, mivel hosszú távon sem szeretnének lemondani arról, hogy egyszer megvalósulhat a tökéletes LoL kliens.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sikerül a következő hat hónapban elérni a kitűzött célokat?

  • 10 %
  • 65 %
  • 8 %
  • 18 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.