One for All - A legjobb karakterek és a legjobb győzelmi ráták

One for All - A legjobb karakterek és a legjobb győzelmi ráták

Kiket érdemes pörgetni, ha mindenképpen győzni akarunk.

A League of Legends fejlesztői időről-időre, mindig visszahoznak egy-egy nem állandó játékmódot. A közösség ilyenkor általában ráveti magát ezekre és, amíg tart az esemény, sokszor a legtöbbet ezzel mennek az emberek. Nemrég visszatért az egyik kedvenc, a One For All, amit jó ideje nem láthattunk már. Ebben a cikkben azt nézzük meg, hogy melyik karakterek a legjobbak, mivel a legdurvább a győzelmi ráta és persze, hogy kit tiltanak a legtöbben. A cikkben szereplő adatokat a rankedboost jóvoltából hoztuk el és az itt szereplő képek a tavalyi év alapján készültek el, ezért van olyan, aki nem szerepel benne, de erre a cikk végén térünk majd ki.

Legtöbb ban és a legtöbbet hozott karakterek

Ezt a két kategóriát nem akartuk kettéválasztani, hiszen a közöttük lévő különbség nagyon kicsi. Ez logikus főleg abból a szempontból, ha nem banolják, akkor hozzák.

Legmagasabb ban arány

Leginkább játszott

A legjobb győzelmi arány

Ezt a kategóriát inkább külön szedtük elő, hiszen az itt lévők szinte köszönőviszonyban sincsenek a legjátszottabb és legtöbbet banolt karakterekkel. Ezek szerint a bruiser és tank karakterek viszik a pálmát. Ez egyébként nem is csoda, hiszen csak armort vagy varázsellenállást kell venni és már lehet is földbe döngölni a másikat.

Just One For All things. This was Full Armor build btw. from r/leagueoflegends

Kit is hozzunk akkor?

A fenti ábrák alapján már van egy elég tiszta elgondolásunk, hogy mit érdemes hozni, de azért ne álljunk meg itt. A Rankedboost oldala egy tier listát is csinált, amiről most íme az S és az A Tier.

S Tier

A Tier

+ 1 Qiyana

Mivel a hölgy tavaly a One For All ideje alatt még nem érkezett meg, ezért nincs róla adatunk, de azt már most látni, hogy nagyon durva. Egyszerűen simán fel és alá lehet rohangálni vele a pályán, így soha nem tudjuk hol is van éppen. A másik nagy gond vele a stun lock. Ha egy stun beesik, akkor várhatóan jön még egy, meg még egy, meg még egy, stb. Ha pedig az ulti elkap 5 embert a fal mellett, akkor már lehet is feltenni a fehér zászlót a másik csapatnak, hiszen vélhetően 5 másodpercig nem mozdulunk majd onnan.

Nektek ki a kedvenc erre a játékmódra?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!