Itt az idő még több Masters Pontot gyűjteni a LvL Up harmadik FIFA versenyén

Itt az idő még több Masters Pontot gyűjteni a LvL Up harmadik FIFA versenyén

Online körülmények között robog tovább a HUNESZ FIFA Masters, és alig néhány lehetőség maradt a pont szerzésre.

A LvL Up is tevékenyen részt vesz a tavaszi versenysorozatban, hiszen ez már a harmadik alkalom, mikor tornát rendeznek a HUNESZ FIFA Masters keretein belül. Mindkét konzol rajongói örülhetnek, ugyanis PS4-en és Xbox-on is lehet jelentkezni. A verseny szombaton 15 órától veszi kezdetét.

Itt regisztrálhatsz a PS4 versenyre!

Itt regisztrálhatsz az Xbox One versenyre!


Facebook esemény linkje

A verseny feltételei, hogy a játékosok...:

A versenyen értelemszerűen maximum 3 Ikon kártya használható egy csapatban. Ez azt is jelenti, hogy Ultimate Team módban összerakott együttesekkel indulhatnak el a játékosok a megmérettetésen. Ezen kívül a versenyeken való részvételhez típustól függően szükséges a betöltött minimum 14 életév. A Tier 3-mas szintű tornán a játékosok elsősorban Masters Pontokért küzdhetnek meg. A dobogósokon kívül az első 16 helyezettet általában pontokkal jutalmazzák. Ez a végelszámolásnál lesz fontos, mert ezek alapján alakul ki a ranglista, majd az itt látható legjobb 16 játékost hívják meg az egymillió forint összdíjazású online fináléra konzolonként. Az első három helyezett markát 75, 50 és 25 Masters Pont üti. A teljes ranglistát ITT találjátok.

A versenyt április 4-én rendezik, és nem árt elindulni rajta, mert vészesen fogynak a kijelölt tornák időpontjai a naptárban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!