Ádáz csata a pontokért a Rocky Monday második HUNESZ Masters versenyén!

Ádáz csata a pontokért a Rocky Monday második HUNESZ Masters versenyén!

Fogynak a versenyek a szezonban, és a Rocky Monday második tornáján mindenki igyekezett minél jobb helyet elérni a pontgyűjtés miatt.

Az egymillió forintos összdíjazású finálé már nincs messze, éppen ezért igyekeznek a játékosok a lehető legtöbb Masters Pontot összeszedni. A HUNESZ FIFA Masters oldalán található rangsor folyamatosan frissül, és a versenynaptár végén konzolonként a legjobb 16 játékos meghívást kap az online bajnokság döntőjére.

A Rocky Monday viszont újra megadta a lehetőséget a játékosoknak, a második online versenyre éppen ezért szép számmal érkeztek jelentkezők. Mindkét konzolon megrendezték a sorozat 11. állomását, és a Tier 3-mas szintű online esemény bár sok pontot nem jelentett a legjobbaknak sem, de annál fontosabb lehet a legjobb 16-ra hajtó indulóknak.

PS4-en az alábbi sorrend alakult ki, itt a dobogó legalsó fokán a DIGI Sport Honvéd Pro Clubs együttes új szerzeménye, Mokos Gábor végzett:

  1. HorvathG 75 Masters Pont & 25 ezer forint értékű vásárlási utalvány
  2. Gebasz90 50 MP & Fejhallgató
  3. Mokosg 25 MP & Fél éves feltöltőkártya a KonzolPapi felajánlásából
  4. Nákó Krisztián 15 MP

XBOX One-on pedig az alábbi lett a végeredmény, miután az Illés Akadémia Spirit játékosa, Berti legyőzte a DVSC Esport - grandcasino.hu e-sportolóját, Olivért:

  1. Berti 75 MP
  2. Vadicska Olivér 50 MP
  3. Boreszka95 25 MP
  4. Redw1ng 15 MP

A HUNESZ FIFA Masters legközelebb április 4-én folytatódik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!