Freljordból érkezhet a LoL új hőse, kiszivárgott néhány kép és hangsáv

Freljordból érkezhet a LoL új hőse, kiszivárgott néhány kép és hangsáv

Túlságosan profi munkának tűnik ahhoz, hogy kamu legyen az egész.

A Riot Games bejelentette egy január videójában, hogy biztosan érkezik még Setten kívül két hős még idén nyáron. Az egyik "barátságos jungler lesz", a másik egy "maszkos champ, aki megtagadta a halált". Hogy ezek közül melyik lehet az új, freljordi karakter, egyelőre még nem tudni, de a találgatások már elindultak, ahogy kikerült Redditre néhány hivatalosnak tűnő kép és egy voice test.

A concept artokból kiderül, hogy egy sisakos valakiről van szó, aki hatalmas szarvat visel a fejfedőjén. A kezében egy kasza alakú fegyvernek tűnő tárgy található, de a Tomb Raideren nevelkedett játékosok akár egy hegymászó jégcsákányra is asszociálhatnak. 

Az anonimitását megőrizni kívánó szivárogtató néhány napja egy YouTube videót is feltöltött, amiben a freljordi champ néhány mondatát lehet hallani. 

Ebből kiderül, hogy egy férfiről van szó, aki viharokon és csatamezőkön keresztül masírozott. Sokan úgy gondolják, hogy Aidyn eredettörténetére utalhat ez a rövid hanganyag. Mások úgy vélik, hogy igazából Katarina apja, General Marcus Dru Couteau az, aki feltűnhet hamarosan az Idézők Szurdokában. Egy harmadik csapat amellett kardoskodik, hogy nem lehet más Aidyn, mint Tryndamere gonosz testvére. Hamarosan valószínű választ kap mindenki erre a nagyon furcsa koncepcióra, ami egyáltalán nem illik bele a Riot terveibe. Se nem aranyos, barátságos junglernek, se nem maszkos hősnek nem lehetne igazán beállítani az egyszarvú sisak titokzatos tulajdonosát.

Nem elég egyszer kiemelni. Ez egy leak, azaz szivárogtatás, ami egyáltalán nem biztos, hogy ebben a formában valaha is feltűnik a LoL hivatalos kliensében. Ettől függetlenül a tematika teljesen beleillik Runeterra világába, ezért sem szabad félvállról venni a fenti képeket és voice line-okat.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted valósak a képek és a hangsávok?

  • 60 %
  • 14 %
  • 7 %
  • 19 %