Új skint kap Mordekaiser, Xerath, Twitch, Taric, Talon  és Lux is: képek, videók, árak

Új skint kap Mordekaiser, Xerath, Twitch, Taric, Talon és Lux is: képek, videók, árak

Ezúttal is kitett magáért a grafikuscsapat, bámulatos kinézetekkel gyarapodik a LoL világa.

A 10.5-ös frissítés érkezése előtti este kidobta a Riot Games a legújabb skineket, amiket már a PBE-n lehet használni a játékosoknak. Ezek az új kinézetek a 10.6-os patchben kerülnek majd be a "rendes" LoL-ba, vagyis onnantól lehet majd őket megvásárolni súlyos RP halmokért. Videók, képek és árak az új vizuális elemekről!

Cosmic Lux - 1820 RP

Megígérte a Riot Games, hogy a népszerű hősökhöz is folyamatosan érkeznek majd az újabb és újabb kinézetek, mivel pontosan tudja a cég, hogy ezekre ráharapnak az idézők. A Cosmic Lux a Legendary családot gyarapítja, mélyen a zsebbe kell nyúlni ahhoz, ha a látványos animációkkal érkező skinre fáj a fogad.

Dark Cosmic Lux - 1820 RP

A Cosmic Lux sötétebb tónusokkal robban be a középső és alsó ösvényre, miközben bájából semmit sem veszít. Népszerűsége garantált, látványos effektjei felvehetik a versenyt az Elementalisttal is.

Dark Star Malphite - 1350 RP

Malphite rengeteg kinézettel rendelkezik, de az igazán epikus animációk valahogy nem találták még meg a hőst. A Dark Star stílus nem áll rosszul a hatalmas sziklának, azonban talán többet is ki lehetne hozni a champből.

Dark Star Mordekaiser - 1350 RP

Az ég megszakad, ha Mordekaiser buzogánya lecsap az ellenfelekre. A stíluspontok alapján 1350 RP-re értékeli a zsűri a teljesítményt.

Dark Star Xerath - 1350 RP

A sötét csillagos tematika nagyon jól áll a mage-nek, aki bár nem túl népszerű, de legalább látványos kinézetből bezsebelt egy újabbat. 

Talon Blackwood - 1350 RP

Twitch és Taric mellé érkezik Talon, aki Robin Hood cosplayben bünteti meg a kizsákmányoló gazdagokat.

Taric Luminshield - 1350 RP

Manapság nagyon népszerű választás az alsó ösvényre Taric, a Szurdok szupermodellje. A sárgás színek köntösében beragyogja a mérkőzéseket a kockahasú hős.

Twitch Shadowfoot - 1350 RP

A zsákmánnyal teli puttonyból különböző kincsek bukkannak elő, amiket a nagy fülű kisegér összeszedett a portyázásai során.

Az összes skin splash artját és további képeket az alábbi galériában tekinthetitek meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!