87-es átlagott hozott Robertson, Aspas, Ndidi és a többiek Moments csapata

Megjött a harmadik heti Moments adag a Team of the Week promó égisze alatt, ahol Robertson, Marquinhos, Zapata és Iago Aspas a legjobbak.

A koronavírus miatt ugye szünetel minden bajnokság szinte - Fehéroroszországban azért rúgják a bőrt -, ezért a sima Team of the Week sem jelenik meg, helyette Moments névvel ellátott kiadásokat lehet megtalálni a játékban. A 87-es átlaggal rendelkező kezdőben olyan nevek kaptak helyet a TOTW Moments 3. kiadásában, mint a balszélső védő Robertson, akinek ez a második In-Form lapja, de még ez is elmaradt a TOTY verziójától. Valamicskét javult minden mutatóban az előző fekete lapjához, de leginkább a sebessége és a védekezése lehet megnyerő. Hátul még Marquinhos lehet érdekes.

Zapata elől Iago Aspassal nagy párost alkothat, és bár a lövésük megegyezik, minden fontosabb mutatóban Zapata elmarad társától, kivéve a fizikáját. A középpályán Ndidi, Vela - bár ő már erősen támadószekció - és Milinkovic-Savicra is érdemes figyelni, mondjuk kiugró mutatója egyikőjüknek sincs, de Vela például a FIFA20-ban az eddigi legjobb lapját kapta. Néhány ponttal ugyan, de az MLS POTM kártyáján kisebb értékek találhatóak. Savic szintén erősödött a TOTW 23-ban látott verziójához képest, és Ndidi is elmondhatja magáról, hogy a legpatentebb lapja most lett elérhető a játékban. Íme a teljes keret:

Az új kártyákat este 7 órától lehet megtalálni a csomagokban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.