Köszi Riot! Végre csökkenhetnek a kiugróan magas pingek az EU szervereken

Rengetegen panaszkodtak az elmúlt hetekben, de ennek hamarosan vége lehet.

A koronavírus miatt milliárdnyi ember kényszerült arra, hogy a saját és embertársainak védelmét előnyben részesítse. Az önkéntes vagy hatósági karantén miatt az internetes forgalom a világ szinte összes pontján megugrott, ami nem volt jó hatással a Riot Games szervereire sem. A League of Legends játékosok magas pingre panaszkodtak, amivel nem tudott mit kezdeni a fejlesztők lelkes csapata. Az internetszolgáltatásért felelős cégek egyszerűen nem tudták biztosítani a megfelelő sebességet, ami a Rioton csapódott le. A kialakult helyzetre már érkezett is egy válaszreakció, ugyanis a Riot Games megkezdte a közös munkát a szolgáltatókkal, hogy ne akadályozhassa meg semmi a féktelen szórakozást. 

A hírt a francia Riot jelentette be Twitteren, de mielőtt a rajongók extázisba esnének, Jeremy "Brightmoon" Leet sem szabad figyelmen kívül hagyni. A Riot Games producere elárulta, hogy egyszerűen lehetetlen a leterheltséggel érdemben kezdeni valamit. Az európai internet kihasználtsága a maximumon pörög, amire egyelőre nem találtak megoldást. 

Az EUW szervert már többször is leállították és a Clash sem futott mindenki számára gördülékenyen. A jó hír, hogy a LoL kiadója és fejlesztője mindent megtesz a tökéletes élmény biztosítása érdekében, a rossz, hogy egyelőre még a közelében sem járnak a megoldásnak. Addig is tartsatok ki és legyetek türelemmel, nem csak nálatok van jelen ez a frusztráló probléma.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.