Bemutatták az új Coven skineket, Zyra kapta a Prestige Editiont

Bemutatták az új Coven skineket, Zyra kapta a Prestige Editiont

Elképesztően látványosra sikerültek az új Coven kinézetek.

Kitett magáért a Riot Games grafikus csapata, ugyanis sikerült méltó módon feléleszteniük a Coven skincsaládot. Eddig Camille és Lissandra rendelkezett ilyen típusú kinézetekkel, azonban a 10.8-as frissítéstől már Morgana, LeBlanc és Zyra is örülhet a Coven tematikának, utóbbi még Prestige Editiont is kap. Az alábbiakban megcsodálhatjátok, hogy miért indult meg azonnal a hypevonat, ahogy bejelentették a különleges, de mégis ismerős újdonságokat.

Coven Morgana - 1820 RP

Legendary besorolást kapott sokak kedvenc támogatójának új skinje. Az effektek, a hangok, minden animáció és a recall teljes átalakuláson ment keresztül, egyértelműen megéri beruházni rá, ha Morgana maineknek nevezitek magatokat.

Coven LeBlanc - 1350 RP

Új modell és textúrák, megváltoztatott VFX és SFX, továbbá sosem látott recall animáció vár azokra, akik szeretik a LoL egyik legnépszerűbb assassin hősét játszani. Talán a splash artok közül LeBlancé a legjobb, de ingame is pazarul festenek az egyedi színekben úszó képességek.

Coven Zyra - 1350 RP

LeBlanchoz hasonlóan 1350 RP-t kér a Riot Games a hamarosan megjelenő kinézetért. A legfontosabb Zyrával kapcsolatban, hogy jól nézzenek ki a növények, amire szerencsére a Riot is gondolt. Nagyon látványosak és félelmetesek a hős meghosszabbított karjai, amik a halálos sebzés kiosztásában sem tétlenkednek.

Prestige Coven Zyra

Mindenki tudta előre, hogy Zyra idén biztosan kap majd Prestige Edition kinézetet, csak az volt a kérdés, hogy ez mikor érkezhet meg. Nem kell tovább várni, mivel a fényességben úszó hős elhozza a pusztulást az egész Szurdokra.

Az összes splash artért, ikonért, chromákét és további Coven kinézetekről készült képekért kattintsatok az alábbi Coven Morgana splash artra!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Melyik a kedvenc Coven skined?

  • 13 %
  • 9 %
  • 0 %
  • 47 %
  • 22 %
  • 9 %