Egy bizar glitch női játékost varázsolt a Man Utd egyik támadójából

Egy játékos tett közé egy fotót az egyik meccséről, amikor a pályára Mason Greenwood személyében egy hölgy futott ki a pályára.

Először április elsejei tréfának gondolhatnák sokan, azonban kiderült, hogy a kép március 31-én került fel a netre. A FIFA legújabb része korántsem tűnik teljes mértékben elkészített produktumnak, hiszen megannyi nagyobb bug is előjött már a hónapok során. Most például egy szimpla meccsen egy női labdarúgót láthatunk a pályán a Manchester United színeiben Mason Greenwood helyett. A fiatal brit még csak 18 éves és ez az első éve a felnőttek között, a csonka szezonban még így is 41 meccsen lépett pályára és 12 találatot szerzett.

"Ez is az EA hibája, hogy ilyen sz*r játékot gyártottak. Megtiszteltetés számomra egyébként, hogy olyan csapathoz kerültem, ahol az első női csatár játszik. Ez állítólag Greenwood lenne."

Nagy zavart keltett a játékosok körében, hogy vajon mi történt a programmal, és miért hozott létre egy ekkora katyvaszt. Aztán elindult a spekuláció, ugyanis a Manchester United női együttesében valóban volt egy hölgy, aki nagyon hasonlított a képen látható személyre. Ő nem más, mint Alex Greenwood, aki valamilyen okból kifolyólag átvette a vörösök 18 éves újoncának, Mason Greenwoodnak a szerepét.

"Technikailag ő tényleg Greenwood, ugyanis a Man Utd női gárdájában volt egy ilyen nevű játékos. A játék valószínűleg a rosszat választotta most ki..." - jött a képhez a komment.

Viszont ez sem jó válasz a kérdésre, mivel Alex Greenwood 2019 augusztusában elhagyta Manchestert és Lyonba költözött. Az még kiderült, hogy Mason Greenwoodnak nincs hivatalosan beszkennelve az arca a FIFA20-ba, és talán a kiadó igyekezett ezt valamilyen formában pótolni, de az update nagyobb galibát okozott, mint amennyi hasznot hajtott.

Lassan sajnos minden hétre jut valami oltári hiba a játékkal kapcsolatban, és mivel a következő rész megjelenése már közelebb van, mint gondolnánk, ezért aligha fognak sokkal többet törődni a fejlesztők ezzel az epizóddal.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.