Így csináld: 2:53 alatt kitakarítja egyedül a jungle-t az új Fiddlesticks

Egyedül a Krugok maradtak ki a buliból.

Az új Fiddlesticks megérkezett az éles szerverekre, nem véletlen, hogy egyből az összes játékos mainelni kezdte a régi-új karaktert. A LEC casterek közül Ender volt az első, aki összedobott egy rövid útmutatót ahhoz, hogyan kell kipucolni a jungle-t teljesen egyedül a félelmetes karakterrel. A Krugokon kívül az összes camp simán szólózható, sőt igazából duplázható, mivel Fiddle könnyedén pusztít el egyszerre két tábort is a W képességének köszönhetően.

Érdemes a vörös erősítésen kezdeni, amit a raptorok megütése után csak kicsit kell arrébb pozicionálni eredeti helyzetéből. Egyszerre hat szörny is üthet téged, akkor sem kell aggódni, mivel a Bountiful Harvest (W) teszi a dolgát. Mivel a célpontok hiányzó életereje alapján healel a képesség, ezért egyre nagyobb mértékű a gyógyulás, ami bőven elég ahhoz, hogy segítséget se kelljen kérni a csapattársaktól egy kis leash-hez. Ha ezzel végeztél, akkor irány a blue és a farkasok, amiket szintén össze kell húzni. Az égetős auto attackokat a farkasokra használjátok el, mivel a kéknek még lesz dolga a Gromppal együtt. Nem túl bonyolult kite-olási feladatok elvégzése után már mehet is a W és az E, amikor épp nincsenek CD-n az abilityk. Ha mindent jól csináltál, akkor 2:55 környékén, 20 másodperccel a Scuttle éledése előtt már meg is van a 3-as szint és a dupla buff.

Ebben a 20 másodpercben akár egy ganket is bepróbálhatsz topra vagy midre, ugyanis akkor sincs nagy baj, ha nem jön össze a first blood. Erőteljesen javasolt a gyakorló módban kitapasztalni a hőst, mivel hiába tűnik egyszerűnek, azért a jungle fázis után tökéletes kombókra van szükség a győzelem megszerzéséhez.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új Fiddlesticks?

  • 17 %
  • 53 %
  • 14 %
  • 8 %
  • 8 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.