Hamarosan egy újabb Pentakill albummal rázhatja fel a piacot a Riot Games

Hamarosan egy újabb Pentakill albummal rázhatja fel a piacot a Riot Games

Számos más műfajban tett kalandozás után úgy tűnik visszatérhet a Riot Games a gyökerekhez.

A League of Legends alkotói a játék megregulázásán kívül még egy dologhoz nagyon értenek: méghozzá a kiemelkedő minőségű plusz tartalmak gyártásához, amit mi, játék rajongói egyszerűen imádunk. Legyen szó képregényről, akciófiguráról vagy zenéről az eddigi évek során nem igazán volt olyan önkifejezési forma, amit kihagytak volna a listából. A legnagyobb sikert ezek közül általában a játékhoz szorosan kapcsolódó dalok, illetve az azokhoz készült videoklipek váltották ki. Éppen ezért nem lepődtünk meg akkor sem, amikor felröppentek a pletykák egy újabb zenei album kiadásáról. Az már talán érdekesebb lehet, hogy a pop sikereket követően úgy tűnik, az alkotók végre vissza akarnak térni a metálra. A játékot hosszabb ideje követő rajongók emlékezhetnek még arra az időszakra, amikor kijöttek a Pentakill kinézetek, amikhez – nem meglepő módon – több dal is társult.

A mostani pletykát Tre Watson, zenész indította, aki Twitteren osztotta meg rajongóival a hírt miszerint a Pentakill 3-on dolgozik a Riot Gamesszel kart karba öltve. A bejegyzést azóta sajnos törölte (valószínűleg a cég nem akarta ennyire kiteregetni a folyamatban lévő munkáit), de jó néhány szemfüles játékos készített képet az ominózus Tweetről. A legérdekesebb az egészben viszont az, hogy a Riot Games Carrier Twitter fiókja válaszolt a zenész bejegyzésére és üdvözölték őt a csapatban.



Tehát mondhatni már félhivatalos a bejelentés, azonban a Riot valamiért mégis azt látta jónak, ha egyelőre még nem árulják el, miért is kollaborált a zenész a játék készítőivel. További érdekesség még, hogy pont az előző hónapban próbáltak egy kis információt kicsikarni a Riot kreatív direktorából, Christian „Praeco” Linke-ből, akitől megtudhattuk, hogy az albumon körülbelül 10 szám fog szerepelni. Azonban közel sem biztos, hogy mindegyik szám Tre Watson és bandája tollából fog kikerülni. A Riot szereti keverni a különböző alműfajokat, így akár az is előfordulhat, hogy mindegyik számot más bandától kapjuk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!